KRO_JoseNunez

VEM ÄR JOSÉ?
Namn: Jose Nunez
Ålder: 52
Stad: Stockholm
Yrke: Personlig tränare, inspiratör och föreläsare.
Aktuell med: Föreläsningar, utbildningar och projektutveckling.

Vi tog en pratstund med José Nuñez, grundare av Moveoo och en av ToppHälsas instruktör, som berättade om sina pass och att åka på träningsresor. Håll till godo!

Vad är det bästa med att åka på träningsresa?
– Det är inget slump att träningsresor har blivit så uppskattade och att intresset öka. Jag tror att fler faktorer spelar in. Dels är det varmt och maten är god. Det gör att man får massor av energi till att prova träning som man aldrig skulle komma åt annars. Men viktigast är nog att man gör det med likasinnade. Alla som åker på resorna öppna och supersugna på att träna och ha skoj. Ledare och deltagare har ett intresse, svett och skratt! Det går inte att ha tråkigt på en träningsresa. Som instruktör får man en jätteboost när man tar del av all feedback från deltagarna efter att de kommit hem inspirerade och fulla av energi. Så har du inte provat, eller om det var ett tag sedan du var iväg, boka en resa och fyll på med massor a energi.

Vilken nästa ToppHälsa-resa ska du följa med på som instruktör? 
– Till Gran Canaria, 6-13 april.

Vad är det bästa med just det resmålet? 
– Maten, rummen och att det går så bra att träna Moveoo. Det blir alltid en så tight och bra stämning på resorna.

Vilka träningsklasser håller du i? 
– Alla klasser som heter Moveoo. Varierade och roliga fyspass med bollar, gummiband, käppar, Moveoosäckar och ibland även uppskattade handdukspass.

Vilka kan vara med på dina pass? 
– Passen blir alltid väldigt uppskattade och alla som vill träna styrka, flås och rörlighet på ett varierat och utmanande sätt kan komma. Alla tar det de har och gör så gott de kan.

Var får du din inspiration ifrån till dina pass? 
– Jag har jobbat som tränare i drygt trettio år och har skapat en filosofi och ledarstil där passens utformning och deltagarna ger mig massor av inspiration och energi. Vi har alltid jäkligt kul!

Vilket är ditt bästa reseminne från tidigare resor med ToppHälsa? 
– Oj oj det är väldigt många det. Varje resa är unik och det är alla häftiga möten, samtal och skratt som ligger i topp bland upplevelserna.

Varför ska man resa med ToppHälsa? 
– Enkelt! För att ToppHälsa har hittat en form där deltagare och alla ledare skapar fantastiska resor ihop. Det handlar om närhet, ödmjukhet och en generös inställning där alla hjälps åt att ha kul.

HÄNG MED!
Vill du följa med José och ToppHälsa till Gran Canaria,
läs mer och boka resan HÄR!

Gran Canaria_Bontravel2