NYHET! Nu äntligen erbjuder vi dans och träning med oss på M i Sverige. Ann Wilson och Dermot Clemenger skulle ha varit med oss på vårens träningsresa som ju blev inställd. Men, istället dansar och tränar dom med oss i Stockholm, tillsammans med Apollo Sports egna instruktörer. 

Datum:
25-27 februari 2021, BOKA HÄR

Priser (del i dubbelrum)
4 998 kr för prenumeranter
5 998 kronor för icke-prenumeranter
Enkelrumstillägg 750 kr

Det här ingår:
Boende två nätter 
Två frukostar, två luncher och två middagar
Alla träningspass enligt program (se Apollos hemsida)
Föreläsningar

Vill du veta mer om resan ring Apollo på telefon 08- 519 307 07. 

* Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med Apollo.

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning,  svettiga grupptränings-pass men också njutning av den magiska kungliga parkmiljön i Brunnsviken. Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans. Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Följ med!

Royal Park Stockholm ligger i den året runt natursköna kungliga Hagaparken vid Brunnsviken. Här tränar vi allt från yoga och gruppträning till funktionell träning. Att ta en löprunda i omgivningarna eller avsluta dagen i hotellets relax är vardagslyx deluxe. Här finns något för alla!

Se schemat för helgen HÄR. 

LEDARNA:

Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance. Förutom att hon bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås också dans. Räkna med svängiga latinopass.

BILD Ann Wilson 1

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

BILD Dermot Clemenger