NYHET! Nu äntligen erbjuder vi dans och träning med oss på M-Magasin i Sverige. Denise Rudberg och Dermot Clemenger skulle ha varit med oss på vårens träningsresa som ju blev inställd. Men, istället dansar och tränar dom med oss i Varberg, tillsammans med Apollo Sports egna instruktörer. 

Datum:
7–9 mars 2021, BOKA HÄR

Priser (del i dubbelrum): 
5 998 kronor för prenumeranter
6 998 kronor för icke-prenumeranter

I priset ingår:
Boende två nätter 
Två frukostar, två luncher och två middagar
Alla träningspass enligt program (se Apollos hemsida)
Föreläsningar
Tillgång till den magiska SPA-avdelningen och kallbadhuset

Vill du veta mer om resan ring Apollo på telefon 08- 519 307 07.

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning,  svettiga grupptränings-pass men också njutning av den magiska kustkänslan. Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans. Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Följ med!

Varbergs Kusthotell är beläget vid Varbergs vackraste strand och är en underbar plats för umgänge i en avslappnad atmosfär med träningsmöjligheter både inne och ute, ett fantastiskt spa och med hälsan i fokus. Hotellet bär med sig filosofin om att sol, frisk luft, salta bad och näringsrik kost har stor inverkan på hälsan. Det kommer också finnas tid att njuta av  deras anrika kallbadhus, där vi alla har fri entré. Här kommer vi trivas, som fisken i vattnet.

Denise Rudberg, författaren med aerobicsbakgrund som skriver deckare med en mappie i huvudrollen. Hon kommer ge oss garanterat härliga aerobicspass!

BILD Denise Rudberg 2

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

BILD Dermot Clemenger