Få Livbalans på 30 dagar är en onlinekurs från tidningen tara som ger dig en nystart mitt i livet. Med kursen lär du dig att ta hand om din hälsa på bästa sätt med pepp och inspiration under 30 dagar!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 6 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 399 kr

 

  KÖP HÄR  

Kvinnan som befinner sig mitt i livet har unika behov. Den här kursen är skräddarsydd för just dig som är mitt i livet och vill ha mer glädje, balans och styrka i din vardag. Kursen Livsbalans på 30 dagar kommer att ge nya varaktiga rutiner och få dig i ditt livs bästa form!

Få livsbalans på 30 dagar med wellnessexpert Annette Lefterow

– Många mittlivskvinnor känner att de äntligen får tid att andas och prioritera sig själva. De vill satsa på sin egen hälsa för att orka mer, och det har vi tagit fasta på i taras nya onlinekurs, säger Annette Lefterow, wellnesscoach och den som har skräddarsytt kursen för taras läsare.

– Efter 35 förändras kroppen men om vi tar hand om oss, tränar och äter rätt, så skapar vi förutsättningar för att förlänga det som varit naturligt i yngre år. Med rätt egenvård blir du piggare, får finare hy och får bättre livskvalitet, säger Annette.

Om du är beredd att investera en kvart varje dag i din hälsa för att orka mer, då är det här kursen för dig.

– Många säger att de inte har tid men jag kommer att visa hur du kan använda den tiden du har. I köket, i badrummet, i sängen, på resande fot. Med mig som wellnesscoach kommer du att bli din egen bästa coach. På trettio dagar hinner du förändra dina rutiner och skapa nya livsmönster som håller. Vi gör det tillsammans, du, jag och alla andra som går kursen, säger Annette.

Det här innehåller kursen:

  • Wellnessexperten Annette Lefterow guidar dig genom 30 dagar där fokus ligger på dig, din kropp och ditt välbefinnande.
  • Du får lära dig grunderna i personlig hälsa genom bättre mat, rätt tänk och skonsam men effektiv träning.
  • Du får coachning av Annette, guidade träningspass och meditationer.
  • Kursen följer Lefterow-metoden som baserar sig på 8 vägar mot bättre hälsa genom yoga, pilates, meditation, träning, ayurveda, träning, mat, dans och spa.

Din kursledare: Annette Lefterow 

AnnetteLefterow

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans.

Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Få livsbalans på 30 dagar
– en kurs från tara
NÄSTA Lär dig homestyling
– en kurs från Sköna hem