Färg kan du tillföra på många sätt i ditt rum; på möbler, textilier och inredningsdetaljer. Men det är faktiskt färgen på väggarna som har störst inverkan på känslan i rummet och som utgör basen i din inredning.

I denna kurs får du lära dig hur du hittar rätt kulör till väggarna och lyckas med ditt färgval.

Inredningskurs online med Sköna hem

Sätt färg på väggarna – lyckas med ditt färgval

Din kursledare är Hildur Blad, som under mer än tio år har jobbat inom färgfackhandeln och mött många frustrerade kunder som tyckt det varit svårt att hitta rätt bland färg- och tapetprover. Ofta tänker de välja vitt eftersom det känns enklast, fastän det egentligen inte är vad de vill ha. För att kunna hjälpa dessa kunder på bästa sätt har hon skapat en checklista bestående av fyra frågeställningar för att kunna hitta rätt kulör eller tapet utifrån kundens nuläge och önskat slutresultat.

Inred rätt med din favoritkulör

I den här kursen får du ta del av checklistan som hjälper dig att lyckas med kulörvalet. Och för att du ska kunna tolka dina svar och slutligen landa i en kulör eller tapet går vi steg för steg igenom vad det är som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du bör förhålla dig till dessa parametrar. Hildur Blad delar dessutom med sig av sina tips och trix.


Om webbkursen

Tillgänglighet: Ett år
Din kursledare: Hildur Blad, Sköna hem
Pris: 399 kronor

LÄS MER OCH BOKA


Vad ingår i Sköna hems inredningskurs?

  • Checklistan som hjälper dig att lyckas med kulörvalet
  • Förändra rummets form med hjälp av färg
  • Använd färg för att skapa känslor – så gör du
  • Tips och trix för att få ett rum i norrläge att kännas varmt och välkomnande
  • Lär dig vad som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du ska förhålla dig till dessa för att lyckas med ditt färgval
  • Vitt är inte bara vitt – så hittar du rätt vit
  • Nedladdningsbar sammanfattning av kursens innehåll inklusive checklistan
  • Övningsuppgift
  • Klicka på fliken ”Kursinnehåll” ovan så får du ytterligare info kring kursens innehåll.

För vem?

Kursen är för dig som tycker det är svårt att hitta rätt bland färg- och tapetprover och vill få hjälp att göra valet enklare nästa gång det är dags att sätta färg på väggarna. Kursen passar även bra för dig som vill fördjupa din kunskap inom inredning eller som redan idag jobbar som inredare och vill känna dig mer trygg när du ska välja kulör, oavsett om det är till dig själv eller till en kund eller uppdragsgivare.

Inga förkunskaper krävs. Men däremot krävs tid och eftertanke eftersom det kan ta ett litet tag innan kunskapen ”går in” och du knäcker färgkoden utan att behöva gå tillbaka och läsa i kursmaterialet.

Hur fungerar en webbaserad kurs?

Att gå en kurs på webben är perfekt för dig som vill lära och inspireras i egen takt, eller om du inte har möjlighet att åka hemifrån. Du kan läsa kursen på datorn, i mobilen eller surfplattan – var du vill, när du vill.
När du köpt kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in och ut hur många gånger du vill under 1 år Du får dessutom automatiskt tillgång till eventuella uppdateringar av kursen under kursens giltighetstid.

LÄS MER OCH BOKA

Kontakt

För tekniska frågor och support, mejla support@coursio.com

För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla kursansvarig Desiree W Stattin.

Vill du ge webbkursen Sätt färg på väggarna i gåva?
För att köpa kursen i present till någon annan, klicka på ”Köp som gåva” längst ner till höger på köpsidan du kommer till när du klickat på länken. När du betalat kursen får du en kurskod till din e-post. När kursmottagaren skriver in koden på app.coursio.com/gift aktiveras kursen. (All information finns i mejlet du får.)

Om du vill ha ett vackert presentkort, mejla desiree.wahren.stattin@bt.bonnier.se så får du en pdf i vändande mejl som du kan skriva ut. Fyll i kursens namn, kurskod och datum när köpet genomfördes på presentkortet. Kursen är giltig ett år från köpdatum.

Ge en gåva som räcker länge – ge en webbkurs!

NUVARANDE Inredningskurs – sätt färg på väggarna!
ONLINEKURS
NÄSTA Träningsresa till Gran Canaria
6-13 april 2019