Vill du gå ner i vikt snabbt? Gå ner i vikt – Kickstarta med Topphälsa är en onlinekurs som ger dig alla verktyg du behöver för att snabbt komma igång med din viktnedgång. Du får råd, tips, pepp och övningar som hjälper dig att orka hela vägen i mål!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Hur: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 299 kr

 

KÖP HÄR

Om du har bestämt dig för att du vill gå ner i vikt, då behöver du en kickstart med en matplan, massor med pepp och enkel träning alla klarar. Med kursen Gå ner i vikt – kickstarta med ToppHälsa får du hjälp att gå ner 3-4 kg på två veckor!

Gå ner i vikt – Kickstarta med ToppHälsa

I ToppHälsas onlinekurs Gå ner i vikt – Kickstarta med ToppHälsa finns alla tips du behöver om fettförbränning och näringsrik mat. Du får personlig pepp som gör att du orkar hela vägen – direkt från ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Häng med på två veckor för dig som vill gå ner i vikt och få en ny livsstil!

Ibland behövs det en liten skjuts för att komma igång med sitt nya, hälsosammare liv. Oavsett om du vill gå ner de där tre–fyra kilona du la på dig under senaste semestern (och som envist har hängt sig fast), eller om du vill lägga om livsstilen och påbörja en större viktminskningsresa, så är Topphälsas kickstart perfekt. Dietisten Karin Magnusson har designat ett tvåveckorsprogram fyllt av nyttigheter och enkla recept, med få förbud. Det är ett program du lätt kan hålla.

Du ser snabba resultat! Då får du energi och kraft att fortsätta. Kickstarten minskar också sötsuget och ger dig nya, sunda vanor.

Ja, efter de här två veckorna har du kommit ett stort steg närmare din drömvikt!

I den här kursen får du:

  • Hjälp att snabbt tappa 3–4 kilon.
  • Mer energi.
  • Två veckors matprogram
  • Enkel och ROLIG träning!
  • Ett minskat sötsug.
  • Nya, sunda vanor.

Därför funkar kickstarten så bra:

Du får äta lågkolhydratkost
De här två veckorna kommer du att äta allsidig lågkolhydratkost, och de kolhydrater du äter kommer framför allt från rotsaker, grönsaker, frukt och bär. Lågkolhydratkosten fungerar bra för de allra flesta, för att den ökar kroppens fettförbränning samtidigt som den minskar cellernas möjlighet att lagra fett.

Du äter färre kalorier än vanligt
Men huvudanledningen till att du går ner i vikt är såklart att du äter färre kalorier än vanligt. Som kvinna ska man generellt äta cirka 2000–2200 kalorier per dag. Nu kommer dagsintaget att vara cirka 1500 kalorier. När man ligger så lågt, är det viktigt att man gör det på ett smart sätt – att man äter näringsrik och mättande mat vid många tillfällen per dag, för att hålla hungern borta och energin och blodsockernivån uppe. Det är vad vi hjälper dig med.

Du får nya sunda vanor
Kosten är allsidig eftersom vi vill att den ska ge dig nya, sunda vanor som du kan hålla dig till även i fortsättningen. Kör man exempelvis en två veckors juicedetox, så är det lätt att man faller tillbaka i gamla mönster efteråt – och går upp igen. Och inga söta smaker eller sötningsmedel ingår i menyn, vilket kommer att minska ditt sötsug.

Du får pepp av Pamela
Att gå ner i vikt är lika mycket psykologi som dieter och träning. Du vet precis hur du ska göra, men orkar du göra det? Och hur länge? Uthållighet är A och O. Det finns vissa knep som gör det lättare.

ToppHälsas kickstart ger dig ett program i 14 dagar. Dag för dag får du veta exakt vad du ska äta, hur du ska tillaga det och om du ska promenera eller softa i soffan. ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson ger dig personlig pepp i flera olika filmer – bara att sätta igång när det känns tungt. Att gå ner i vikt kan vara en lång, och ibland tuff, resa. Det är lättare att hålla någon i handen.

Vad får du om du köper kursen, rent konkret:

  • En kurs som du kan gå var du vill, när du vill, eftersom den ligger på nätet.
  • Du får massor med information om fettförbränning, hur du ska tänka när du vill gå ner i vikt, varför du ska äta på ett visst sätt och framför allt – ett program för 14 dagar som du kan följa till punkt och pricka. Lätt som en plätt!
  • Du får tio filmer där Pamela Andersson berättar om träning, sötsug, ger pepp och visar hur du lagar den underbara ToppHälsa-shoten, bland annat.
  • Du får ett arbetsmaterial som du kan skriva ut där du får arbeta med dina tankar kring din vikt. I arbetsmaterialet ingår också inköpslista för varje vecka.

Så om du, som så många andra, drömmer om att gå ner några kilon, utan att behöva räkna kalorier, leva på äckliga pulverdrinkar eller gå hungrig? Då är Topphälsas kickstart grejen för dig. Du får ett komplett program (det går inte att misslyckas!) för en enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

Kontakt
För frågor om kursen, tveka inte att mejla kursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Kickstarta din viktnedgång
– en kurs från ToppHälsa
NÄSTA Gå ner i vikt och stanna där
– en kurs från ToppHälsa