Drömmer du om en egen köksträdgård eller vill du ha hjälp med att förvandla din trädgård till en blommande oas? Då är Lantlivs Trädgårdskurs ett perfekt sätt att komma igång! Unna dig en härlig helg på Körunda hotell där du blir guidad av våra trädgårdsexperter Victoria Skoglund, Bella Linde och Maria Andersson.

När: 21-22 mars 2020
Var: På Körunda Hotell som ligger naturskönt, 30 minuter med bil söder om Stockholm
Vad ingår: Två inspirerande heldagar med fem olika delkurser. Två luncher, en middag, frukost och övernattnings på Körunda hotell.

Alla deltagare får också en lyxig goodiebag.
Pris: 5995 kr (5495 kr för Lantlivs prenumeranter)

 

BOKA HÄR

 

 

 

 

Exempel ur kursinnehållet:

  •  I Victoria Skoglunds egen trädgård. Trädgårdsmästaren Victoria Skoglund, ägare till Zetas trädgård, visar egna bilder och delar med sig av tips och idéer från sin privata trädgård. Moderator är Lantlivs chefredaktör Anna-Lena Sventelius.
  •  Så förvandlar du en lerig åker till en frodigt trädgårdsrum.
    Trädgårdsmästare Maria Andersson visar med bilder hur hon skapade sitt eget gröna paradis och hur du kan göra för att få plats med mycket på liten yta.
  •  Kom i gång att odla grönsaker. All inspiration du behöver för att komma i gång och skapa din egen köksträdgård. Kursledare är trädgårdsmästare Maria Andersson.
  •  Blommor, bin och en och annan höna. Bella Linde, journalist och trädgårdsexpert, guidar till hur du lockar humlor , bin och andra livsviktiga pollinerare till din trädgård, och hur enkelt och roligt det är att ha höns.
  •  Jord, gödsel och kompost. Bella Linde lär dig allt du behöver veta om hur du – med rätt jord och bra gödsel – skapar bästa möjliga förutsättningar för dina växter. Upptäck bokashi och lär dig hur enkelt det funkar och hur du kommer igång.

Boka din plats redan idag, begränsat antal platser!

Fotograf Klas Sjöberg Foto Klas Sjöberg

Kom igång med att odla grönsaker och skapa en blomstrande oas. Lantlivs trädgårdskurs lär dig allt du behöver veta

victoria.skoglund

Trädgårdsmästaren Victoria Skoglund, ägare av Zetas trädgård, ger tips från sin egen trädgård.

SELAV__MG_2099_FotoLenaGranefelt

Journalisten och trädgårdsexperten Bella Linde pratar om bin, höns och vikten av rätt jord och gödsel.

Fotograf Klas Sjöberg Foto Klas Sjöberg

Trädgårdsmästaren Maria Andersson guidar till hur man förvandlar en lerig åker till ett frodigt trädgårdsrum och hur man skapar en egen köksträdgård.

 

Välkommen till en inspirerande trädgårdshelg!