Stora beskärningsskolan är en onlinekurs från Allt om Trädgård för dig som vill lära sig beskära på rätt sätt – så att du får mer blommor, frukt och bär på dina träd och buskar!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen i 12 månader.

Hur: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 299 kr

 

  KÖP HÄR  

Välkommen till Allt om Trädgårds kurs Stora Beskärningsskolan. I den här kursen lär du dig allt du behöver kunna om beskärning. Allt från gallring och föryngring till vilken tid på året olika växter bör beskäras och vilka redskap du behöver.

Stora beskärningsskolan – lär dig beskära rätt!

Genom att beskära trädgårdens växter kan man stimulera dem att ge bättre avkastning i form av blomning, frukt och bär. Man kan även öka deras skönhetsvärde genom att förbättra form och utseende. Dessutom kan man undvika spridning av angrepp och sjukdomar genom att ta bort skadade och sjuka delar.

Många trädgårdsinnehavare känner sig osäkra och rädda att göra fel när det kommer till beskärning, men i vår onlinekurs Stora beskärningsskolan kommer du att få kunskaperna och självförtroendet att själv ta dig an beskärningen av växterna i din trädgård  – och få ett lyckat resultat.

I Stora beskärningsskolan ger vi svar på frågor som: Behöver man beskära sina växter – och i så fall varför och vilka? Och hur gör man? Vi går på ett enkelt och lättbegripligt sätt igenom de olika begreppen och metoderna för att gallra, föryngra och bygga upp växter med beskärning.

Vi berättar vilken tid på året olika växter bör beskäras, och du får tips på vilka verktyg som behövs och hur du vårdar dem.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården, det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Våra onlinekurser blandar text, bild, filmer, och möjligheter att ställa frågor till kursledaren. Du kan också göra egna anteckningar i marginalen.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Lär dig beskära träd och buskar
– en kurs från Allt om Trädgård
NÄSTA Stora frökursen
– en kurs från Allt om Trädgård