Idag är det snarare regel än undantag att homestyla hemmet inför försäljning. Med Sköna hems kurs i homestyling får du lära du dig alla tips och knep som garanterat hjälper dig att få maximal vinst vid försäljning av din bostad!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 499 kr

 

  KÖP HÄR  

Att styla sitt hem inför en försäljning kan öka priset med tio procent. Men professionell homestyling kan kosta 20 000 kronor, eller ännu mer. Med den här kursen får du lära dig att styla sitt hem för att maxa vinsten vid försäljning! 

Homestyling – lär dig styla ditt hem inför försäljning

Inredaren och stylisten Andrea Brodin har stor erfarenhet av att fixa till boenden inför försäljning. Nu har hon gjort en onlinekurs för dig som vill lära dig allt om smart möblering, detaljerna som lyfter helheten och varför det är så viktigt att rensa – men inte för mycket!

Allt det här får du:

  • Följa med när Andrea Brodin homestylar en lägenhet. I tolv filmer berättar Andrea Brodin hur hon tänker och du får se henne fixa till hall, kök, vardagsrum, sovrum och balkong.
  • Checklistor för varje rum.
  • En intervju med mäklare Amélie Johansson.
  • Bästa idéerna på hur du hittar fina detaljer utan att behöva köpa dyrt och nytt.
  • En homestylingbudget och vad du kan räkna med att få för pengarna.
  • Efter godkänt slutprov får du ett intyg på att du tillgodogjort dig stylingkunskaperna!
  • Sista minuten-knepen

Din kursledare: Andrea Brodin 
Andrea Brodin

Andrea är inredare, projektledare och författare. Hon har synts som inredare i tv-programmen Homestyling, Till salu, Arga snickaren och Hotellräddaren. Pratar inredning i TV4 Nyhetsmorgon och har skrivit boken ”Gör om hemma”.

Andrea, vem vänder sig kursen till?

Den som går i säljtankar och inser att boendet måste fixas till men inte vill lägga så många tusenlappar på det. Kanske vet du inte var du ska börja och vad som ska göras, men med checklistor och tips rum för rum blir det lättare. Det finns mycket man kan göra själv och man behöver inte vara händig.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Lär dig homestyling
– en kurs från Sköna hem
NÄSTA Lär dig kombinera färger som ett proffs
– en kurs från Sköna hem