Feng shui handlar om balans och harmoni. I den här kursen lär du dig hur du genom inredning med feng shuins verktyg får ett hem där du kan njuta av färg, form och möblering. Och du – feng shui funkar på alla inredningsstilar!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 499 kr

 

  KÖP HÄR 

Visste du att feng shui fungerar på alla inredningsstilar? Det är ett tänk som alla kan använda när man inreder sitt hem, oavsett tycke och smak! Med Sköna hems och inredningsbloggaren och feng shui-experten Jannice Wistrands kurs i feng shui kan du nu lära dig hur du inreder för att få ett harmoniskt och välbalanserat hem.

Lär dig inreda med feng shui med Jannice Wistrand

Feng shui har funnits i över 3000 år och är en gammal österländsk lära. Den grundläggande tanken är att vi påverkas av allt runtomkring oss – färger, former, material, möblering och energifält.

 • Med rätt färger och material kan man balansera upp ett rum så det känns mer välkomnande och harmoniskt.
 • Vi kan skapa trygghet genom att placera skrivbordet eller sängen i kraftposition, med uppsikt över rummet och med vägg bakom oss som stöd.
 • Vi kan få ett trivsammare rum genom en bra möblering.
 • Genom att sätta symboler i vårt hem eller på vår arbetsplats, kan vi ständigt påminnas om vad vi behöver förändra i våra liv och därmed ta ett första steg till förbättring.

Allt det här får du:

 • Följa med hem till Jannice Wistrand där hon i 14 filmer guidar dig i feng shuins konst.
 • Kunskap i feng shuins sex viktigaste verktyg som du kan använda i inredningen.
 • En feng shui-genomgång rum för rum (hall, kök, sovrum, badrum, vardagsrum, barnrum) som du kan applicera på ditt eget hem.
 • Lära dig hur du arbetar med detaljer som trappor, speglar, tavlor och stilleben, enligt feng shui.
 • Lära dig hur du kan lura ögat genom att hänga gardiner rätt, jobba med takhöjd, hörnor med mera.
 • Roliga quiz där du kan testa dina kunskaper.
 • Ett kursmaterial för ditt eget hem på 17 sidor, där du finner lathundar och uppgifter att arbeta med.
 • + mängder med vackra bilder!

Din kursledare: Jannice Wistrand, vinnare av priset Årets inredningsbloggare 2017 för sin blogg Add Simplicity
Jannice började läsa feng shui och inredningskurser av eget intresse för över femton år sedan, bland annat Sköna Hems inredningskurser, inredningslinjen på folkuniversitetet i Malmö, designteori på högskolan samt ett års utbildning till auktoriserad feng shui-konsult i Göteborg. Hon är även utbildad färg- och stilkonsult (BFAS). Idag är hon flitigt anlitad föreläsare och inredningskonsult åt såväl företag som privatpersoner.

Hej Jannice, varför är feng shuin ett så bra verktyg för att inreda ett hem? 
– För att du kan använda det som ett hjälpmedel för att skapa harmoni och välbefinnande i ditt hem oavsett stil. Grundtanken är att efterlikna naturen i flöden, möbleringar färgsättning och på så sätt kan vi påverka vårt välmående.

Vem vänder sig kursen till? 
– Den vänder sig till alla som vill ha ett vackert, tilltalande och personligt hem som är hållbart över tid och där välbefinnande och harmoni är det centrala.
 
Är det svårt att inreda med feng shui, vad krävs för att man ska lyckas?
– Nej det är inte svårt, mycket är sunt förnuft som vi har i oss, men vi måste bara bli uppmärksamma på det bland allt brus vi påverkas av dagligen. Det handlar som allt annat att ha tålamod, öva och vara intresserad så kan man använda sig av feng shuin i sin vardag. Feng shui är inte bara ett inredningsverktyg det är ett sätt att leva.

Passar feng shui alla inredningsstilar? 
– Absolut! Det handlar om balansen i inredningen. Om flöden, färgsättning, möblering, motsatsförhållanden och mycket mer.

Vad tror du att deltagarna kommer att uppskatta mest?
– Att kursen handfast och konkret förklarar med både film och bilder hur man ska gå tillväga för att inreda på ett mer hållbart och harmoniskt sätt i sitt hem.

Till sist: Vad är det allra viktigaste tipset om du vill jobba med feng shui i ditt hem?
– Tänk motsatsförhållanden i allt. Högt mot lågt, runt mot kantigt, blankt mot rufft och så vidare. Då uppstår balans och en skön känsla. Och förändra det du kan förändra och acceptera det andra. Livet är inte perfekt Det är viktigt att veta att det perfekta boendet inte finns hos någon. Vi ska inte bara bo i våra hem utan också leva i dem, säger Jannice Wistrand.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se