Många vet hur de vill att ett rum ska kännas, men inte hur de ska kombinera färger för att skapa den känslan. I den här kursen få du lära dig att kombinera färger lika bra som en inredningsstylist!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 399 kr

 

  KÖP HÄR  

Många gillar färg men känner sig väldigt osäkra i vilka färger som passar ihop och hur man kan kombinera och matcha färger för att skapa den känslan man vill ha. Kanske är du en av dessa? I denna kurs får du hjälp av Hildur Blad, professionell inredare, att lära dig allt du behöver veta för att färgsätta ditt hem på ett lyckat sätt.

Lär dig att kombinera färger som ett proffs och få ett snyggt färgsatt hem

Vilka färger passar ihop?

En del känner instinktivt vilka färger som passar ihop. Någon annan måste ha kuddarna framför sig och lägga dom bredvid varandra i soffan för att se om de passar tillsammans eller ej. Men har du kunskap om hur färgspråket NCS är uppbyggt och är bekant med färgcirkeln kan du både färgsätta ett helt rum eller välja kuddar till soffan med hjälp av det vi ska ska gå igenom i denna kurs.

Efter kursens slut, när du knäckt färgsättningskoden är målet att du ska veta hur du kombinerar färger på ett sätt som känns harmoniskt och balanserat, tilltalar dig och passar din inredningsstil.

I kursen lär du dig:

  • grunderna i färgspråket NCS
  • tricket för att lyckas med dina färgkombinationer
  • digitala färgsättningsverktyg
  • så kombinerar du färger – som ett proffs
  • steg för steg-beskrivning

För vem?

Den här kursen passar lika bra för dig som ska inreda ditt eget hem som för dig som jobbar med inredning och vill lära dig att sätta ord på det du känner. Inga förkunskaper krävs.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Lär dig kombinera färger som ett proffs
– en kurs från Sköna hem
NÄSTA Sova hela natten
– en kurs om barns sömn från mama och Vi Föräldrar