Odla i låda och pallkrage är en onlinekurs från Allt om Trädgård som hjälper dig att komma igång och lyckas med att odla i låda och pallkrage – hela året om!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 299 kr

 

  KÖP HÄR 

I den här kursen har vi samlat mängder av kunskap, erfarenheter, tips, bilder och filmer för att du ska kunna få ut maximalt med skörd, under så stor del av säsongen som möjligt.

Lär dig odla i låda och pallkrage – och skörda grönsaker året om!

Här finns allt från val och placering av lådor, till gödsling, vattning och kompostering. Men den röda tråden i kursen är att vi visar hur du med lite planering vid sådd och plantering, kan utnyttja utrymmet i lådorna så att det alltid finns något att skörda, från tidig vår till långt in på hösten.

När du har gått kursen hoppas vi att det enda som begränsar dig är att du inte har tillräckligt många lådor att odla i! Din kursledare är Annika Christensen.

Din kursledare
Annika Christensen är fotograf och trädgårdsinspiratör och har medverkat i flera böcker. Annika gör Annikas dagbok i tidningen Allt om Trädgård varje nummer, och driver bloggen Naturliga Ting, som blev utsedd till Sveriges mest inflytelserika trädgårdsblogg 2013. År 2010 hade hon den stora äran att bidra med en bild till ett frimärke.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Lär dig odla i låda och pallkrage
– en kurs från Allt om Trädgård
NÄSTA Lär dig sköta en trädgårdskompost
– en kurs från Allt om Trädgård