Lär dig odla tomater är en onlinekurs från Allt om Trädgård som ger dig all kunskap du behöver för att lyckas med sådd, underhåll och skörd av dina tomatplantor – i fönstret, på balkongen och i trädgården.

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 199 kr

 

 KÖP HÄR 

Välkommen in i tomaternas värld! Lär dig odla solvarma, saftiga och söta tomater – alldeles själv. Kursen är anpassad för odling växthus, på altan, i kruka och på friland.

Lär dig odla tomater – lyckas med sådd, odling och skörd av tomater!

Här har Allt om Trädgårds medarbetare Ulla Hasselmark samlat allt du behöver veta om att odla tomater, kryddat med filmer och instruktioner om hur det verkligen går till.

I vår onlinekurs får du som deltagare  tillgång till ett unikt material och kan lära dig allt om favoritsorter och sådd – från vinter och vår, till sommar och höst. I din egen takt och så länge du själv vill. Du loggar in och arbetar från dator, telefon eller läsplatta. Du kan lägga upp bilder och diskutera dina frågor med Ulla och andra deltagare!

Din kursledare
Ulla Hasselmark, Allt om Trädgårds grundare och en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsprofiler, har skapat den innehållsrika kursen. Ulla har gedigna kunskaper om sådd och har testat olika metoder i många år. I kursen får du ta del av hennes allra bästa tips och metoderna som verkligen fungerar. Plus Ullas egna favoritväxter och hur du lyckas med dem.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, surfplatta eller en smartphone och en internetuppkoppling. Våra onlinekurser blandar text, bild, videolektioner, nedladdningsbart material med möjligheter att ställa frågor till kursledaren och andra kursdeltagare. Du kan också göra egna anteckningar i materialet.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Lär dig odla tomater
– en kurs från Allt om Trädgård
NÄSTA Lär dig odla i låda och pallkrage
– en kurs från Allt om Trädgård