Så sköter du en hushållskompost är en onlinekurs från Allt om Trädgård som hjälper dig att komma igång och lyckas med att kompostera ditt hushållsavfall.

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 299 kr

 

  KÖP HÄR  

Välkommen till Allt om Trädgårds kurs om hushållskompostering. Din lärare är Gunnar Eriksson, biolog och ägare till Kompostcenter på Överjärva gård utanför Stockholm. Han är en ofta anlitad expert i tidningar, på föreläsningar, mässor och tv. En eldsjäl som brinner för allt som kan och bör komposteras.

Lär dig ta hand om en hushållskompost

Att kompostera är miljösmart och ekonomiskt
När du komposterar ditt avfall, istället för att slänga det gör du din trädgård, miljön och din plånbok en tjänst. Att göra mull av sina matrester i en hushållskompost är lättare än man tror. Du sluter kretsloppet och får kanonbra gödsel till din trädgård. Här får du veta allt du behöver om hur du går till väga.
Din lärare finns där om du har frågor. Han har svaren på de flesta frågor och problem som en komposterande trädgårdsägare kan komma på.

Din kursledare
Din lärare är Gunnar Eriksson, biolog och ägare till Kompostcenter på Överjärva gård utanför Stockholm. Han är en ofta anlitad expert i tidningar, på föreläsningar, mässor och tv. En eldsjäl som brinner för allt som kan och bör komposteras.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, surfplatta eller en smartphone och en internetuppkoppling. Våra onlinekurser blandar text, bild, videolektioner, nedladdningsbart material med möjligheter att ställa frågor till kursledaren och andra kursdeltagare. Du kan också göra egna anteckningar i materialet.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se