Välkommen till Allt om Trädgårds och Gunnar Erikssons kurs om att anlägga och sköta en trädgårdskompost.

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 199 kr

 

  KÖP HÄR 

 

Sugen på fin egen jord till din trädgård? Kom igång med en egen kompost med Allt om Trädgårds kurs i en kompostkurs på nätet. Gunnar Eriksson, som skrivit boken Kompost, guidar pedagogiskt och lär dig allt du behöver kunna för att lyckas.

Lär dig allt du behöver kunna om du är ny i trädgården!

När du komposterar ditt trädgårdsavfall, istället för att bränna eller att köra det till avfallsanläggningen, gör du din trädgård, miljön och din plånbok en tjänst.

I den här kursen kommer du att lära dig att kompostera allt som din trädgård lämnar efter sig i form av överblommat, bortklippt och bortrensat. Gräs, perenner, sommarblommor, fallfrukt och till och med ogräs kan med rätt hantering bli till superfin mull som dina växter och din trädgård kommer att älska. Att kompostera är miljösmart och ekonomiskt.

Din kursledare
I kursen får du följa Gunnar Eriksson, biolog och mycket erfaren komposterare, genom hela processen från visset till jord. Du får lära dig principerna för förmultning och du får framför allt lära dig hur du själv lyckas med din kompost. Gunnar berättar om djuren som gör jobbet, behållarna som fungerar och fallgroparna du ska undvika. Dessutom kan du mejla dina egna frågor och bilder på problem som du kanske stöter på så får du svar av Gunnar.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se