I Sköna hems kurs "Lyckas med ditt färgval" med inredaren Hildur Blad, lär du dig allt om hur du hittar rätt kulör till väggarna för att lyckas med ditt färgval.

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 399 kr

 

KÖP  HÄR

Färg på möbler, textilier och inredningsdetaljer kan tillföra mycket i ditt rum, men det är färgen på väggarna som utgör basen i din inredning och som har störst inverkan på känslan i ett rum. I den här kursen får du lära dig hur du hittar rätt kulör till väggarna och lyckas med ditt färgval.

Sätt färg på väggarna och lyckas med ditt färgval – en kurs med inredaren Hildur Blad

Färg som inspiration

Under de mer än tio år jag jobbat inom färgfackhandeln har jag mött många frustrerade kunder som tyckt det varit svårt att hitta rätt bland färg- och tapetprover. Ofta tänker de välja vitt eftersom det känns enklast, fastän det egentligen inte är vad de vill ha. För att kunna hjälpa dessa kunder på bästa sätt har jag skapat en checklista bestående av fyra frågeställningar som jag utgått från för att kunna hitta rätt kulör eller tapet utifrån kundens nuläge och önskat slutresultat.

Inred rätt med din favoritkulör

I den här kursen får du ta del av min checklista som hjälper dig att lyckas med kulörvalet. Och för att du ska kunna tolka dina svar och slutligen landa i en kulör eller tapet går vi steg för steg igenom vad det är som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du bör förhålla dig till dessa parametrar. Jag delar dessutom med mig av mina tips och trix.

I kursen får du:

  • Checklistan som hjälper dig att lyckas med kulörvalet
  • Förändra rummets form med hjälp av färg
  • Använd färg för att skapa känslor – så gör du
  • Tips och trix för att få ett rum i norrläge att kännas varmt och välkomnande
  • Lär dig vad som påverkar upplevelsen av en kulör och hur du ska förhålla dig till dessa för att lyckas med ditt färgval
  • Vitt är inte bara vitt – så hittar du rätt vit
  • Nedladdningsbar sammanfattning av kursens innehåll inklusive checklistan
  • Övningsuppgift

För vem?

Kursen är för dig som tycker det är svårt att hitta rätt bland färg- och tapetprover och vill få hjälp att göra valet enklare nästa gång det är dags att sätta färg på väggarna. Kursen passar även bra för dig som vill fördjupa din kunskap inom inredning eller som redan idag jobbar som inredare och vill känna dig mer trygg när du ska välja kulör, oavsett om det är till dig själv eller till en kund eller uppdragsgivare.

Inga förkunskaper krävs. Men däremot krävs tid och eftertanke eftersom det kan ta ett litet tag innan kunskapen ”går in” och du knäcker färgkoden utan att behöva gå tillbaka och läsa i kursmaterialet.

 

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla kursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

 

NUVARANDE Lär dig att färgsätta dina väggar
– en kurs från Sköna hem
NÄSTA Paketresa eller charterresa? Här är allt du behöver veta