Sköna hems inredningskurs Grundkurs vänder sig till dig som har ett stort intresse av inredning men vill få ytterligare inspiration, kunskap och verktyg för att själv kunna försköna ditt hem.

Datum: 6-7 april 2019
Plats: Bonnierhuset, Torsgatan 21
Pris för prenumeranter: 4990 kr
Pris för ej prenumeranter: 5490 kr

 

BOKA HÄR

Under två intensiva kursdagar får du grundläggande kunskap inom färg och form. Syftet är att ge dig insikt om alla de beslut som ligger till grund för en förändringsfas i en bostad. Genom flera praktiska övningar ges du möjlighet att se helhetslösningar och inspireras till att ta initiativ till långsiktiga och ekonomiska beslut i det egna hemmet.

Du får teoretiska baskunskaper om färg, deras betydelse och hur de upplevs. Du lär dig att analysera och planera en inredning. Ett avsnitt handlar till exempel om möblering.

Kursen omfattar flera praktiska övningar i färgkomposition och färgsättning, där du arbetar i projektform för att lära dig lösa givna problem på hemmaplan.

Information
Grundkursen omfattar två dagar. Kaffe och lunch ingår. I kursavgiften ingår även allt nödvändigt material, kurskompendium samt diplom.
Avgift: För prenumeranter 4990 kr, för icke prenumeranter 5490 kr.

Antal deltagare: Max 16 deltagare per kurs.

Kurslokal: Kurserna hålls i våra lokaler, Bonnierhuset på Torsgatan 21 i Stockholm. T-banestation S:t Eriksplan.

Läs mer om programmet här!

skona-hem-kurs-2

Om du har frågor maila kurs@skonahem.com eller ring Isabella Wärnfeldt på
08 736 51 21

Villkor
Efter bokningsbekräftelse är anmälan bindande. Alla om- och avbokningar debiteras med en avgift på 1 800 kr. Vid sjukdom med läkarintyg får du givetvis pengarna tillbaka.