Hjälp dina barn till bättre sömnrutiner – så att även du som förälder kan sova gott. I den här kursen av tidningarna mama och Vi Föräldrar ger Barnpsykologen sina bästa råd.

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 399 kr

 

  KÖP HÄR 

Sömnen är avgörande för att vi ska fungera som människor. Ändå bjuder en av livets viktigaste perioder, när vi precis fått vår älskade lilla unge, på betydligt mindre sömn fast vi just då behöver mer energi och tålamod än någonsin! Många föräldrar får rådet att pröva femminutersmetoden för att styra upp barnets sömn en gång för alla.

Sova hela natten – ge ditt barn bättre sömn utan sömnmetoder

I den här kursen får du lära dig andra sätt. Sätt som inte innebär att ditt barn behöver skrika sig till sömns ensamt. Kursledare är barnpsykologen Malin Bergström.

Du får svar på frågorna: Var ska barnet sova? Hur ska hon sova? Jag vill ha mitt barn nära på natten men min partner vill att hon ska sova i egen säng, vad gör vi? Hur löser vi kvällstrassel och nattskräck?

Du får också kunskap om hur barns sömnmönster skiljer sig från vuxnas, varför barn vaknar på nätterna och hur du kan skapa er egen sömnmetod, utifrån era egna behov och personligheter.

Barns utveckling är hisnande de första åren; de får tänder, börjar prata, är förkylda och blir pappiga i perioder. Och den utvecklingen avspeglas i hur de sover. Därför behöver vårt föräldraskap vara lika lyhört när det gäller sömn som all annan utveckling. För att vi ska få sova så gott som möjligt allihop – både du och ditt barn!

Du lär dig bland annat

  • Var och hur ditt barn får bäst sömn
  • Hur du skapar din egen sömnmetod
  • Hur ni ska göra om ni tycker olika som föräldrar

För vem?

För föräldrar som vill ge sina små eller lite större barn (0–4 år) en riktigt god natts sömn. Malin Bergström, barnpsykolog och forskare, guidar dig till John Blund.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Sova hela natten
– en kurs om barns sömn från mama och Vi Föräldrar
NÄSTA Lär dig hantera trotsåldern
– en kurs från mama och Vi Föräldrar