Stora frökursen är en onlinekurs från Allt om Trädgård för dig som vill lyckas med att så. Du lär dig allt du behöver veta om fröer och sådd.

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Var: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 399 kr

 

  KÖP HÄR  

Välkommen till Allt om Trädgårds kurs Stora Frökursen. I kursen får du lära dig allt om frösådd. Du lär dig vad som behövs när det gäller värme, ljus, jord, gödsel och vattning – hela året om. 

Stora frökursen – lär dig allt om fröer och sådd

Tänk dig en bok om allt du behöver veta om sådd, kryddad med filmer och instruktioner om hur det verkligen går till. Då har du vår onlinekurs, där du som deltagare får tillgång till ett unikt material och kan lära dig allt om fröer och sådd – från vinter och vår, till sommar och höst. I din egen takt och så länge du själv vill. Du loggar in och arbetar från dator, telefon eller läsplatta. Du kan lägga upp bilder och diskutera dina frågor med Ulla och andra deltagare!

Din kursledare
Ulla Hasselmark, Allt om Trädgårds grundare och en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsprofiler, har skapat den innehållsrika kursen. Ulla har gedigna kunskaper om sådd och har testat olika metoder i många år. I kursen får du ta del av hennes allra bästa tips och metoderna som verkligen fungerar. Plus Ullas egna favoritväxter och hur du lyckas med dem.

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, surfplatta eller en smartphone och en internetuppkoppling. Våra onlinekurser blandar text, bild, videolektioner, nedladdningsbart material med möjligheter att ställa frågor till kursledaren och andra kursdeltagare. Du kan också göra egna anteckningar i materialet.

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se

NUVARANDE Stora frökursen
– en kurs från Allt om Trädgård
NÄSTA Lär dig odla tomater
– en kurs från Allt om Trädgård