Träna med D-Flex & Pam ger dig 21 träningsfilmer, en per dag i tre veckor, en matplan och massa skratt. Efter den här kursen kommer du vara i ditt livs form!

Tillgång: Du har obegränsad tillgång till kursen under 12 månader.

Hur: Du går onlinekursen enkelt från din dator, surfplatta eller smartphone.

Pris: 499 kr

 

KÖP HÄR

Det här är träningskursen för nybörjare och avancerade! ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson visar övningarna för nybörjaren och personlige tränaren David ”D-Flex” Seisay visar övningarna för dig som vill köra på en högre nivå.

Vill du satsa på din hälsa? Då är det här rätt kurs för dig! Vi kommer att hjälpa dig att komma i ditt livs form, och du kan hänga med oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år.

Många av oss lägger mycket tid och pengar på prylarna i våra liv. Men det viktigaste vi har är egentligen oss själva, för om kroppen inte fungerar, hur blir då livet? Vårt motto i den här kursen är ”Health is wealth”. Den som har hälsan är rik, men det är den sortens välstånd du inte kan köpa för pengar.

I kursen får du:

  • En träningsfilm varje dag i 21 dagar. Den mer vältränade hänger på D-Flex lite tuffare program. Nybörjaren eller den som vill ta det lite lugnare tränar som Pamela.
  • Lära dig varför skonsam träning är bäst. I D-Flex unika program finns inga hopp eller andra rörelser som sliter på rygg och knän, bara tuff men rolig träning.
  • Veta vilken mat du ska äta och hur ofta. Följer du matplanen kommer du antagligen att äta oftare än du brukar, men det kan också vara nyckeln till att orka träna.

 

Du lär dig bland annat:

  • Tuff träning som är snäll mot rygg och knän
  • Vilken mat som ger bäst energi och näring
  • D-Flexs unika övningar

Kursen passar för:

  • Alla som vill ta hand om sin hälsa, stärka kroppen och träna skonsamt.

Du behöver:

  • Hantlar med en vikt du tycker är lagom, inte för tunga.
  • En kettlebell, eller en annan liknande vikt. Det går bra att använda en PET-flaska med vatten i.
  • En matta, yogamatta eller vardagsrumsmatta går lika bra.

Du kommer att få betala med ditt engagemang och svett. Allt ligger i dina händer. Ju mer du satsar på programmet desto mer får du ut av det. Men vi kan lova att det kommer att bli kul, och på dag 21 kan du se tillbaka på tre roliga och lite tuffa veckor som kommer att ge resultat du inte anar.

Fram med vattenflaskan – nu kör vi!

// D-Flex & Pam

Vad säger andra som gått kursen?

“Superbra övningar och roligt att träna med er. Tack för ett inspirerande program med både tränings- och hälsotips.”

“Lätt och inspirerande att göra övningar hemma när det passar mig! Kände mig snabbt starkare och gladare. Det blev en bra kickstart för mig!”

“Gick ner 7 kg tack vare detta. Tack!”

Kontakt

För frågor om kursen, tveka inte att mejla onlinekursansvarig Desiree W Stattin, desiree@mag.bonnier.se