Förra årets stora succéresa är tillbaka! Följ med till fantastiska Champagne och prova utsökta drycker! Förra resan blev snabbt slutsåld, så skynda dig att boka!

När: 1-4 april 2019
Var: Hotel du Tambour, Reims, Frankrike
Pris: 13 500 kr (enkelrumstillägg 1000 kr)
Avreseort: Arlanda
Allt detta ingår:
– Direktflyg Stockholm – Paris t/r med SAS
– Transfer enligt program
– 3 övernattningar på Hotel du Tambour
– Frukost alla dagar
– 3 luncher enligt program
– Välkomstmiddag
– 2 champagneprovningar hos lokala vinproducenter
– 1 champagneprovning på välkänt champagnehus i Reims
– 2,5 dagars cykelhyra inkl. cykelhjälmar, välj mellan MTB eller Citybike vänligen meddela oss i bokningen vilken cykel du önskar.
– Fri cykelparkering i garage
– Föreläsning med Christer Skog

FULLBOKAD!

Cyklar finns, och du väljer mellan City bike och Mountainbike. Bubbeldistriktet är den ultimata platsen för dig som vill varva cykling med livets goda ting. Champagne förknippas med glädje, fest och lyx, och du får uppleva det på bästa sätt tillsammans med Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson, Christer Skog och Tony Duberg – världsrekordhållarna på cykel genom Europa!

Flyginformation (direktflyg med SAS):
1 april Stockholm – Paris 07.15 – 09.50
4 april Paris – Stockholm 19.30 – 21.55

Vi cyklar med dig i Champagne:

 5b9218d9014d4 5b9218d90151etallbergchrister skog hr.jpg
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna. Christer kan allt om hur kroppen återhämtar sig och vikten av lågintensiv träning.

 

Img 0794

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken ”Jag ska inte dö idag”, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon är även aktuell med uppföljaren till hennes första bok, ”Två hål i huvudet och ett mirakel”. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands om sin livshistoria.

 

Tony duberg

Tony Duberg är läkare inom allmänmedicin och utbildad inom idrottsmedicin. Han är en av ToppHälsas experter i tidningen och svarar på frågor som rör sjukdomar, skador och idrottshälsa. Tony reser med som längdskidledare och cykelcoach på ToppHälsas resor.

 

 

 

 

 

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.