Har du funderat på att testa längdskidåkning eller har du bestämt dig för att åka Vasaloppet? Denna helg passar både dig som nybörjare och van motionär.

När: 12-14 februari 2021
Var: Villa Långbers i Tällberg
Pris: 4 395 inkl moms. Enkelrumstillägg tillkommer på 300 kr
Allt detta ingår:
– Boende del i dubbelrum
– Frukost, lunch, mellanmål & middag
– Alla aktiviter i programmet

BOKA HÄR

Följ med oss till fantastiska Tällberg där vi bor på Villa Långbers, högst upp i Tällberg med en härlig utsikt över Siljan. Hotellet är känt för sin goda mat och mysiga atmosfär. Här blir det ett fullspäckat schema, och det finns flera spår att välja på i närheten beroende på snötillgång.

ToppHälsas skidläger är anpassade för att alla ska kunna vara med. Vi har flera instruktörer på plats med före detta förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog i spetsen. På plats delar vi in deltagarna i flera olika grupper, du väljer själv på vilken nivå du vill köra. Är du nybörjare, eller kanske du åkt något år och vill ta nästa steg i din åkning? Eller också siktar du på ett eller flera skidlopp i vinter och vill maxa din teknik. Här finns plats för alla! Du får också lära dig hur du ska valla skidorna så att du får både glid och fäste.

 

skidmärket madshus

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

 

Vi följer med:

TällbergChrister Skog HR

Foto: Magnus Osth

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Han jobbar också som personlig tränare och har tränat flera världsmästare och världsrekordhållare. Christer är världsrekordhållare på landsvägscykel genom Europa och föreläser om hållbar träning. Han är mentor för Gripsholmskolan i Mariefred tillsammans med Renata Chlumska, och brinner för alla barns rätt att idrotta där han tillsammans med komikern Måns Möller cyklar jorden runt till förmån för Viggo Foundation. En insamlingsstiftelse som arbetar för att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF diagnoser) ska få ett aktivare liv och möjlighet att idrotta.