Har du funderat på att testa längdskidåkning eller har du bestämt dig för att åka Vasaloppet? Denna helg passar både dig som nybörjare och van motionär.

När: 14-16 februari 2020
Var: Villa Långbers i Tällberg
Pris: 4 395 inkl moms. Enkelrumstillägg tillkommer på 300 kr
Allt detta ingår:
– Boende del i dubbelrum
– Frukost, lunch, mellanmål & middag
– Alla aktiviter i programmet

BOKA HÄR

Vi blir coachade av skidlandslagets fd förbundskapten Christer Skog. Förutom personlig coachning med vallningsråd och skidteknik föreläser han även om träningsupplägg och vilken utrustning som behövs. Helgen bjuder även på härlig yoga med Sara Eriksson som bra komplement till skidträningen. Missa inte den här härliga helgen att kicka igång din skidåkning med!

 

skidmärket madshus

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

 

Vi följer med:

TällbergChrister Skog HR

Foto: Magnus Osth

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar och numera coach för Svenska Paraolympiska landslaget. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 

 

 

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på flera av ToppHälsas träningsresor och leder många former av träning: H.I.T, Bootcamp, dans, cirkelfys, core/styrka, Water Aerobics och mycket mer. På skidlägret i Tällberg håller hon i yogapassen.