När: 23-27 oktober 2019
Var: Dilek Kaya Hotel, Kappadokien, Turkiet
Pris: 9 998:-

NYHET! Välkommen på en långweekend till sagolika Kappadokien med yoga, vandring och funktionell träning i fokus. Vi yogar och tränar i denna fantastiska miljö, med historiens vingslag runt varje hörn. Vi gör två längre spektakulära vandringar till Pigeon Vally, Zemi valley eller Rose Valley, beroende på väder. Mellan passen har du all möjlighet att utforska det vackra området runt Göreme (3 km), gå promenader, bada Hamam, äta god mat och bara strosa i denna sagolika plats. Tillsammans med de tidiga morgonflygningarna med varmluftsballong skapas en unik atmosfär i Kappadokien-området som är svår att förklara. Det måste bara upplevas! Och självklart kan vi flyga luftballong under dessa dagar mot en extra kostnad.

Var: Dilek Kaya Hotel, Kappadokien, Turkiet
När: 23-27 oktober 2019
Pris: 9 998 kr per person. Enkelrumstillägg tillkommer.
Allt detta ingår:
– Flyg tur retur
– Boende del i dubbelrum
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Transfer och mat på flyget
– All träning enligt program

Dilek kaya 1 copy 5baa4b029164f
Dji 0128 jesperanderssonphotography 5baa4b1828096
Img 4181
Jan 6206 jesperanderssonphotography
Jan 5693 jesperanderssonphotography

Om hotellet

Dilek Kaya Hotel ligger vacker beläget i byn Ortahisar döpt efter sitt stilfulla slott och är den mest centrala delen av Kappadokien. Här njuter du av vacker utsikt över Kappadokien. Hotellet är byggt i traditionell stil av lokal sten, vissa rum i grottstil. I Spat kan du njuta av inomhuspool, behandlingar och Hamam. Hotellet präglas av lokal, unik interiör, och mysfaktor hundra utlovas! Alla rum har dusch, AC och WC. Wifi finns i allmänna utrymmen. Byn i sig är fantastiskt vacker, med kullerstensgator, stenhus och regionens kända bergsformationer. Här används fortfarande åsna och vagn för att transportera nyskördade citroner, och annat lokalt.

Om Kappadokien

Kappadokien går inte att beskriva rättvist med ord. Det måste upplevas! Det spektakulära landskapet bildades för miljontals år sedan. Erodering skapat av sjöar och vattendrag, vind, regn och snö, formade berget till spektakulära pelare där människan i sin tur karvat ut hus, boningar, kyrkor och kloster under tusentals år. Bergens erodering tillsammans med människans påverkan av landskapet har gjort Kappadokien till den saga den är idag. Och det är till den här vyn som vi yogar morgon, lunch och kväll.

Vem kan delta

Denna resa är för dig som gillar att träna, vandra och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.