Följ med ToppHälsa till det lugna och rofyllda La Pared på Fuerteventura med omgivningar perfekta för vandring, surf, cykling, yoga eller lär dig vågsurfa. Läs mer om hotellet här!

När: 11-18 april 2021 Göteborg / 12-19 april 2021 Stockholm
Var: La Pared, Fuerteventura
Pris: 11 998:-/person (Enkelrumstillägg 2000:-)

Allt detta ingår:
– Flyg tur/retur från Stockholm eller Göteborg
– Boende i dubbelrum med helpension
– Transfer samt mat på flyget
– All träning enligt program

Begränsat antal platser! Resan kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.

 

BOKA HÄR

 

Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form med en härlig variation av gruppträning, yoga, cykling och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare. Dessutom presenterar vi nu surf där du får testa på att glida med vågorna och surfa på Fuerteventura, Europas Hawaii. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På La Pared finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läget är unikt och ligger majestätiskt placerat på berget med utsikt över Atlanten. Med Topphälsa är programmet extra kryddat – allt med sköna Topphälsa-profiler! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson som du kommer få träna med, inspireras av (föreläsning) och hänga med. Du kan cykla med Christer Skog, köra tuffare konditions- och fyspass med legendariska fd. landslagskanotisten Susanne Gunnarsson, känna på fightingspirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez . För att avslutningsvis varva ner och hitta balansen med Sofie Simonsson i en skön yoga ute i det fria.

Du får även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Program

Programmet kommer att presenteras här inom kort.


Ledare som följer med

Pamela.png - Rätt

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer skog - rätt

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Susanne Gunnarsson - Rätt

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Madelinn-Fernandes

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare idet egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna resan kommer få känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Sofie Simonsson

Sofie Simonsson är framförallt känd som medaljör i Europeiska mästerskapen i SUP surfing (2016 & 2017). Landslagssurfare i SUP-landslaget liksom Team rider för Blue Planet SUP. I dagsläget är Australien hennes bas och därifrån reser hon runt i världen och tävlar i surfing. Håller yogaklasser i Sverige, Kanarieöarna, Mexiko och Australien. Hennes två passioner är en vacker kombination för kropp och själ. Det har en stark koppling till varandra, vikten av andetaget, kroppskontroll och kontakten med själen, ditt inre.

Flera instruktörer presenteras inom kort!


_DSC5450

JAN_9129-HDR_JesperAnderssonPhotography

Foto: Jesper Andersson

La Pared 5

Foto: Jesper Andersson

La Pared_FUE_33

La-pared-1

La-pared...

La-Pared-8-

1

 

I samarbete med Apollo

NY LOGGA ApolloSports_2020

Frågor kring resan – Mejl: sports@apollo.se eller ring  08-519 307 07.

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa