Foto: FOTOGRAF HELéN PE

Välkommen på Hembakats julevent 26 nov 2021!

Som vi har längtat efter att få träffa er läsare! Äntligen kan vi bjuda in er till en mysig dag tillsammans med oss på redaktionen, konditorn Elisabeth Johansson och några andra av Sveriges mest älskade bakprofiler.

Ta chansen att uppleva en stämningsfull för- eller eftermiddag där du får lära dig allt du behöver veta inför det stora julbaket. Välkända konditorn och profilen från tv-programmet Hela Sverige bakar, Elisabeth Johansson, är en av bakprofilerna på plats! På plats finns också vinnaren från Hela Sverige bakar 2020 Hilda Kirkhoff och Frida Skattberg som driver en av Sveriges största bakbloggar. Det är dessa proffs som kommer att finnas på plats och guida dig genom saffransdeg, godis och andra måsten på julbordet!

Vi bjuder på glögg och härligt julfika bakat av våra profiler och dessutom goodiebag till alla!

Psst! Vi kommer att en fin utlottning på plats! 

Vi tävlar ut två köksassistenter från Kenwood under dagen, ingen mindre än deras nya Cooking Chef XL. En mångsidig bakassistent som knådar, vispar, smälter och värmer upp till 180 grader. Maskinen är en dröm för hemmabagare som har höga krav på sin köksmaskin. Maskinen är värd 11 500 kronor!

Foto: Hembakat
Elisabeth Johansson känd från Hela Sverige bakar. Foto: FOTOGRAF HELéN PE

Elisabeth Johansson är konditor, kock, matstylist och kokboksförfattare. Hon har även arbetat många år som restaurangkonditor och utvecklingsbagare. Hon har suttit i juryn för prestigefyllda tävlingar som Årets kock och Årets konditor. För andra året i rad är hon domare i Hela Sverige bakar.

Frida Skottberg. Foto: Helén Pe / Hembakat

Frida Skattberg driver en av Sveriges största bakbloggar, Fridas bakblogg. Hon har gett ut tre bakböcker, Kladdkakor deluxe, Baka i långpanna deluxe och nu senast den sprillans nya Julbak deluxe. Frida inspirerar med sina fantastiska recept och sprider stor bakglädje till sina följare.

Hilda Kirkhoff. Foto: Hembakat

Hilda Kirkhoff har en stor passion för bakning och matlagning och stod som vinnare av Hela Sverige bakar 2020 där hon bland annat hyllades för sin eleganta tårta i form av en svan. Hilda har gett ut boken Hildas drömmar & andra bullar.

Vackra Larssons Lada, det är här vi ska vara. Foto: MALIN SYDNEY

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer