Allt om Mat på turné i Stockholm med Karl Ljung den 21 nov 2021!

Välkommen med oss till L'Avventura i Stockholm med Karl Ljung. Vi får njuta av Karls härliga meny med matchande viner och lära oss mer om hans matfilosofi i samtal med Allt om Mat:s Ulla Karlström. Fånga tillfället och följ med och njut av en underbar middag med oss!

Karl Ljung är en av Sveriges mest uppskattade och hyllade kockar och har satt ihop en unik trerättersmeny. Till middagen serveras välvalda viner (alkoholfria alternativ finns såklart).

Vi börjar 18.00 och avslutar kvällen ca kl 22.00 mätta och belåtna. Som prenumerant på Allt om Mat erhåller du förstås ett rabatterat pris när du bokar!

 

1 av 3
2 av 3
3 av 3

På grund av rådande situation har vi justerat våra avbokningsvillkor. Du har möjlighet att avboka din plats fritt fram till 60 dagar innan arrangemanget, alltså senast 21 september 2021. Därefter är biljetten inte längre återbetalningsbar. Skulle arrangemanget ställas in till följd av restriktioner eller annat som är utom vår kontroll som arrangör, återbetalas hela beloppet. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer