Vi fortsätter göra våra populära Kom i form-resor. Vårens veckor på Mallorca var vi ju tvungna att ställa in. Nu äntligen erbjuder vi våra träningsresor igen. Vi åker med samma härliga träningsgäng, och den här gången åker vi tillbaka till sköna Grekland.

Datum:
17-24 maj 2021, BOKA HÄR

Priser (del i dubbelrum):
13 998 kr för prenumeranter
14 998 kr för icke prenumeranter
Enkelrumstillägg 3 000 kr.

Ingår i priset:
Flyg tur och retur
Boende med halvpension
Transfer t/r från flygplatsen i Grekland
Cavamingel varje kväll
Vin till alla middagar
Fullspäckat träningsprogram
Inspirerande föreläsningar

Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn 

Vill du veta mer om resan ring Apollo på telefon 08- 519 307 07.

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Apollo.

Det var några år sedan vi var där – så därför ser vi extra mycket fram emot att åka dit igen. Träna, dansa, yoga, spring, släpp loss, shoppa, sola, bada & ha kul! Och kom hem med en känsla av nystart lagom till sommaren 2021. 

Vi lovar en vecka med nya insikter, många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, kultur, träning för såväl kropp som hjärna och hjärta, och förstås – sol och bad i Medelhavet. Programmet är fullspäckat med massor av rolig träning, börja yoga, dansa loss, sola, komma igång med löpningen, shoppa, skratta, lära dig mer om träning och hälsa och träffa nya vänner. Både du som är nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Tillsammans med våra profiler Yvonne Lin, Ann Wilson och Dermot Clemenger från Let’s dance plus Apollo-tränare på plats får du din bästa må bra-vecka någonsin. Med oss har vi också Amelia Adamo, grundare M-magasin och Agneta Ljungman, f d marknadschef M-magasin.

Allt det här får du:

* Qi gong/meditation. Till ljudet av havets vågor startar du morgonen i harmoni med dig själv och naturen. Antistress-garanti!
* Morgonjogging. För dig som vill komma igång, eller redan joggar. Vakna-till-garanti!
* Walking. Vi promenerar på strandpromenaden längs Medelhavet, med eller utan stavar. Njutnings-garanti!
* Powergympa. Populära pass ger dig bättre rörlighet, kondition, styrka och balans. Svett-garanti!
* Fartfylld träning till glad musik! Glad-garanti!
* Roliga danspass med Ann Wilson och Dermot Clemenger.
* Föreläsningar. Inspirations-garanti!
* Testa fler roliga tränings- och danspass. Zumba, SatsCore, Crosstraining, Löparskola, Wateraerobics, SatsPowerStep, yoga m.m.
* Hitta din inre ro med yoga.
* Vattenjympa. Hoppa i poolen och trampa på. Svalkande och svettigt!
* Dancing Queen. Kvällsdisco med Dermot Clemenger.
* Sola, bada och njut på stranden och i poolen.

* Träffa massor av nya roliga vänner……och mycket mer!

Resultat:

*Du kommer hem, kom i form-rusig och full av ny kunskap och energi inför sommaren 2021.
*Perfekt resa för dig som vill åka ensam, här har du chansen att träffa massor av nya likasinnade vänner. 

OM HOTELLET: Sivota Retreat – powered by Playitas är ett fint hotell med bästa läget i byn Sivota på Greklands fastland. På sluttningen i det bergiga omgivningarna njuter du av en bedårande havsutsikt och du bor precis vid den populära stranden Bella Vraka med en mängd träningsmöjligheter, både på land och i havet.  Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar. 

SE PROGRAMMET HÄR.

Vi som peppar dig på resan!

BILD Yvonne Lin och Amelia Adamo (kopia)
Yvonne Lin, Energisk, envis, entreprenör som tränat sedan hon var fem år. elitidrottare och elitträningsbakgrund kampsport (kung fu) där hon vunnit två VM-guld. Yvonne var pionjär i aerobics (bodde, tränade och undervisade hos Jane Fonda i Beverly Hills under en period). Utöver träningspass gör hon underbar morgon-qigong med oss!

BILD Ann Wilson AKTIV

Foto: copyright@fotografwinther

Ann Wilson, driver dansinstitutet ”Wilson dance center” i Helsingborg och är välkänd som jurymedlem i ”Let’s dance” i TV 4. Förutom att bjuda på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås danspass med Ann. Räkna med både dansworkshops och svängiga latinopass med svett- och glädjegaranti.

dermot
Dermot Clemenger har har uppträtt hemma hos Sir Elton John och på några av världens mest berömda scener. Och inte minst känner du igen som den ödmjuke och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

BILD Amela Adamo SENASTE och BÄSTA
Amelia Adamo, grundare M-magasin. 

BILD Agneta Ljungman
Agneta Ljungman, glädjespridare och f d marknadschef på M-magasin.

I samarbete med:

LOGGA Resorb Sport_logotyp_Horizontal_PMS 2

mallorca träningsresa