Nu har vi nöjet att presentera en kulinarisk och kulturell resa till Toscana bortom turiststråken. Följ med oss till solens landskap, där vi upplever ljuvliga smaker och färgstark historia i sällskap med Toscanabon John Werich.

Datum: 29 september – 4 oktober 2021

Pris: prenumerantpris 28.990 kronor för del i dubbelrum, ordinarie pris 29.990 kronor. Enkelrumstillägg 2390 kronor.

* Resan arrangeras av, och din bokning av resa kommer att ske direkt med Grand Tours AB.

 

LÄS MER & BOKA

Upplev en resa till finsmakarnas landskap, med de ädlaste vinerna och de bästa måltiderna. Vi bor på toppen av en toskansk kulle, bjuds in till privata hem och njuter av unik trädgårdsdesign. På flera av de handplockade besöksmålen tar man vanligtvis inte emot besökare, men nu är vi alla varmt välkomna.

Vi rör oss i landskapet sydost om Siena, känt som ”le crete”. Den stora dalen Val d ́Orcia är kanske den mest klassiska av toskanska vyer. På höjderna tronar medeltids- och renässansstäder och världsberömda viner odlas i landskapet.

Vi bor i medeltidsborgen Castello di Gargonza som ägs av adelsfamiljen Gucciardini Corsi Salviati sedan århundraden. Borgen har varsamt renoverats om till ett charmigt hotell inrett med antika möbler. Ägaren och hans personal tar hand om oss på ett mycket trevligt vis.

Läs programmet i sin helhet på länken till höger!