Upptäck livsnjutarnas gömda Toscana med Gods & Gårdar den 29 september – 4 oktober 2021

Nu har vi nöjet att presentera en kulinarisk och kulturell resa till Toscana bortom turiststråken. Följ med oss till solens landskap, där vi upplever ljuvliga smaker och färgstark historia i sällskap med Toscanabon John Werich.

Upplev en resa till finsmakarnas landskap, med de ädlaste vinerna och de bästa måltiderna. Vi bor på toppen av en toskansk kulle, bjuds in till privata hem och njuter av unik trädgårdsdesign. På flera av de handplockade besöksmålen tar man vanligtvis inte emot besökare, men nu är vi alla varmt välkomna.

Vi rör oss i landskapet sydost om Siena, känt som ”le crete”. Den stora dalen Val d ́Orcia är kanske den mest klassiska av toskanska vyer. På höjderna tronar medeltids- och renässansstäder och världsberömda viner odlas i landskapet.

Vi bor i medeltidsborgen Castello di Gargonza som ägs av adelsfamiljen Gucciardini Corsi Salviati sedan århundraden. Borgen har varsamt renoverats om till ett charmigt hotell inrett med antika möbler. Ägaren och hans personal tar hand om oss på ett mycket trevligt vis.

Läs programmet i sin helhet  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer