Olé! Följ med oss på M-magasin till vackra Buenos Aires och underbara Pampas. Här blandas tango med en oemotståndlig båttur via den mäktiga Perito Moreno-glaciären.

NÄR: 6-16 november 2018

PRIS:
Pris för prenumeranter: 41 995 kronor.
Pris icke prenumeranter: 42 995 kronor.
Pris per person och avser del i dubbelrum.

BOKA HÄR

Följ med oss och Peter Wik till tangons huvudstad Buenos Aires. Där ska vi lära oss dansa tango och gå på tango show!
Här i tangons födelsestad är dansen en del av den argentinska folksjälen.

Vi ska också göra en utflykt i den djupt älskade och inflytelserika presidenthustrun Eva Perons (Evita) fotspår och se hennes grav på den vackra kyrkogården Recoleta, där hon begravdes, endast 33 år gammal.

I programmet står också en utflykt till Pampas där skickliga gauchos visar upp sina trix på hästarna. Vi bjuds på barbequelunch, vin och argentinsk show.

Buenos Aires har ett av världens främsta operahus, Teatro Colón, och den som vill tar tillfället att gå på en operaföreställning (egen bekostnad).

En höjdpunkt blir resan till Patagonien där vi på nära håll får uppleva den spektakulära Perito Moreno-glaciären. Vi åker på en båttur och tar in dessa mäktiga blånande glaciärer som är i ständigt förändring.

Resan bjuder på förtrollande naturupplevelser. Argentinas landskap och natur växlar från det subtropiska klimatet i norr till Andernas bergsklimat i sydväst. Vi kommer naturligtvis också att njuta av god mat och dryck, konst, historia samt ett härligt umgänge tillsammans!

Med oss som guide på hela resan är fantastiska Peter Wik som tillsammans med Amelia Adamo, M-magasins grundare, tar hand om oss.

NUVARANDE Följ med M-magasin till Argentina & Patagonien!
6-16 november 2018
NÄSTA Upplev Marrakech med Food Pharmacy
7-10 november 2018