Skottlands högland med Gods & Gårdar 23-27 september 2021

Vi plockar russinen ur kakan till årets återbesök i fantastiska läsarfavoriten Skottland!

Skräddarsytt är ett uttryck som vi gärna använder, men om det någonsin har stämt överens med en resa så är det höstens Skottlandsresa med Gods & Gårdar!

Efter några års erfarenhet och besök runt i landet har vi nu, ihop med vår erfarna reseguide Marianne Själander, satt ihop ett program med det allra bästa från våra tidigare resor till Skottland.

Vi ser drottning Elizabeths barndomshem Glamis Castle, magnifika Blair Castle och stolta Edinburgh Castle. På Traquair House, ett av Skottlands äldsta bebodda slott, får vi en privat VIP-visning av slottsfrun. The 21st Lady of Traquair, Catherine Maxwell Stuart, berättar på ett fängslande sätt om sin familjs historia. Under resan möter vi charmiga vallhundar, njuter förstklassig whisky och afternoon tea. Vi bor på fyrstjärniga hotell, där vi intar tre av våra middagar. Sista kvällen äter vi middag på en trevlig restaurang i anrika Edinburgh.

Inom kort kan du ta del av det fullständiga programmet och boka din plats på denna drömresa med skotska favoriter! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer