Upplev verklighetens Downton Abbey med Hem & Antik den 25-29 augusti 2021!

Ta chansen och följ med Hem & Antik till England för att uppleva verklighetens Downton Abbey, Shakespeares hus och charmiga regionen Cotswolds!

Älskade du också miljöerna i tv-serien och filmen Downton Abbey? De vackra slottsinteriörerna, den lantliga idyllen och de charmiga engelska byarna? Följ med Hem & Antik på en specialkomponerad resa till södra England, för att bland annat få se det slott som använts vid inspelningarna av tv-serien och filmen. Highclere Castle, som slottet heter i verkligheten, ligger i södra England bland böljande gröna kullar och pittoreska små byar. Slottet är bara öppet för allmänheten under några veckor per år, så det här är en unik chans att få kika in bakom kulisserna!

Under fem dagar gör vi en resa tillsammans med vår duktiga svenska guide, Tina Engström, genom ett landskap som rymmer många filmiska och litterära miljöer, bland annat den pittoreska regionen Cotswolds och Shakespeares hemstad Stratford-upon-Avon.

Följ med på en oförglömlig resa full av historia, arkitektur, litteratur och filmisk flärd!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer