NÄR: 19 okt – 26 okt -2019
PRIS: 14995 kr
VAR: Estepona utanför Malaga – H10 Estepona Palace hotel 5*

BOKA HÄR

SAVE THE DATE – KAN BOKAS INOM KORT!

Missa inte höstens nyhet är vår fantastiska kör – och dansresa med Gabriel Forss & Cecilia Ehrling Danermark! Vi flyger till Malaga, beger oss till den västra delen av Costa del Sol till den charmiga byn Estepona. Vi kommer att sjunga, dansa och skapa rörelseglädje tillsammans på alla plan. Gabriel som är en av Sveriges främsta körledare kommer garanterat få oss att släppa alla hämningar och blomma ut i massor av olika glädjefyllda, kärleksfulla och häftiga sånger då ”alla kan sjunga”. Att sjunga är hälsosamt, rena hälsokuren om man frågar Sveriges körförbund och flera professorer som är experter inom området.

Förutom att det är roligt att dansa så ger även den stora hälsoeffekter, du får inte bara motion utan kan dansa dig fri från värk, minska stress, träna upp minnet & öka din koncentration. Den härliga & personliga Let´s danceprofilen Cecilia kommer ta oss på en dansresa du sent kommer att glömma.

Som en extra bonus så har vi även med oss den fantastiska, positiva och inspirerande Pamela Andersson från Topphälsa. Tillsammans med Gabriel och Cecilia kommer det här gänget att skapa magi tillsammans med er alla. Det här kan du bara inte missa!

Gabriel Forss

Gabriel Forts Porträtt 2019

Körledaren, artisten & föreläsaren Gabriel som växte upp i Katrineholm har inte bara gjort sig känd som en av Sveriges främsta körledare, utan slog igenom i melodifestivalen med låten ”Bara hon älskar mig”. Vi har även sett Gabriel under åren i Körslaget, Så ska det låta och har varit röstcoach i Famefactory. Gabriel sprider inte bara glädje omkring sig utan inspirerar, ger energi, bjuder på sig själv & får folk i sin omgivning att må bra. Under veckan kommer vi att få sjunga i grupp, töja på våra stämband & känna gemenskap på högsta nivå. Veckan avslutas med en finstämd konsert!

Cecilia Ehrling Danermark (Foto Albin Bogren)

Cecilia Ehrling ny profilbild 2019

Cecilia är en erfaren dansinstruktör som dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder har hon tävlingsdansat i 10-dans där hon vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar. 2006 turnerade Cecilia med dansgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4s succéprogram Let´s Dance i hela 11 säsonger där hon vunnit fyra gånger. Cecilia har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event. Vi kommer att få svänga höfterna i en Salsa, ta oss tillbaka till 70-talets discofever och testa härliga rörelser i Bollywooddansen filmvärld. Garanterad rörelseglädje utlovas!

Pamela Andersson

Pamela Andersson Alselind träningskläder med foamroller

Foto: fotograf peter joensson

Pamela är ToppHälsas krönikör och affärsutvecklare samt författare till boken ”Jag ska inte dö idag”, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon är även aktuell med uppföljaren till hennes första bok, ”Två hål i huvudet och ett mirakel”. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och Hudiksvall och föreläser i Sverige och utomlands om sin livshistoria. Under veckan kommer vi förutom att få hänga & ta powerwalks med Pamela, att få höra om hennes livs resa i en inspirerande och gripande föreläsning.

Allt detta ingår:

  • Flyg & boende
  • Skatter & avgifter
  • Bagage
  • Transfer
  • Halvpension
  • Körpass med Gabriel
  • Danspass med Cecilia
  • Föreläsning & powerwalks med Pamela Andersson
  • Träningspass

 

I samarbete med

joyride_logo_signatur

 

 

 

NUVARANDE NYHET Kör – & dansresa med Gabriel & Cecilia
19-26 okt 2019
NÄSTA Träningsresa till Kappadokien
23-27 oktober 2019