NYHET! Följ med ToppHälsa & Tara och dansa o sjung loss i Estepona!

När: 19-26 oktober 2019
Var: Estepona, Spanien
Pris: 14 995kr del i dubbelrum
Avreseort: Stockholm, Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg t/r
– Transfer
– Del i dubbelrum
– Halvpension (frukost och middag)
– Alla aktiviteter enligt schema
– Föreläsning

BOKA HÄR

Missa inte höstens nyhet är vår fantastiska kör – och dansresa med Gabriel Forss & Cecilia Ehrling Danermark! Vi flyger till Malaga och beger oss mot den västra delen av Costa del Sol och till den charmiga byn Estepona. Vi kommer att sjunga, dansa och skapa rörelseglädje tillsammans på alla plan. Gabriel som är en av Sveriges främsta körledare kommer garanterat få oss att släppa alla hämningar och blomma ut i massor av olika glädjefyllda, kärleksfulla och häftiga sånger då ”alla kan sjunga”. Att sjunga är hälsosamt, rena hälsokuren om man frågar Sveriges körförbund och flera professorer som är experter inom området.

Förutom att det är roligt att dansa så ger även den stora hälsoeffekter, du får inte bara motion utan kan dansa dig fri från värk, minska stress, träna upp minnet & öka din koncentration. Den härliga & personliga Let´s danceprofilen Cecilia kommer ta oss på en dansresa du sent kommer att glömma.

Så klart erbjuder vi på lite extra träning för den som vill med vår PT, fd dansare & träningsinstruktör Lena Möller.

Som en extra bonus så har vi även med oss den fantastiska, positiva och inspirerande Pamela Andersson från Topphälsa. Från Tara hänger den energifyllda och sprudlande reseprojektledaren Annika Larsson Lexelius med och sprider glädje och engagemang omkring sig.

Tillsammans med Gabriel och Cecilia kommer det här gänget att skapa magi tillsammans med er alla. Det här kan du bara inte missa!

Boende och mat

Vi bor på det fyrstjärniga hotellet Estepona Palace.
Det fräscha & eleganta hotellet ligger direkt beläget vid den fina stranden i Estepona med 20 minuters avstånd till den charmiga hamnen i Estepona. Du bor i stora, fina och ljusa dubbelrum med modern inredning.

H10 Estepona Palace

Foto: Roger Mendez

Estepona Palace Rum med utsikt

Foto: José L. Hidalgo Salguero

Terraza Chill-Out Mediterráneo con vistas sobre el mar (verano)

Bakery H10 Estepona Palace

Foto: José L. Hidalgo Salguero

Vem kan delta?

Denna resa riktar sig till dig som älskar att dansa & sjunga både som nybörjare eller erfaren sådan. Du kommer garanterat att möta flera nya vänner under veckan, känna gemenskap och uppleva nya saker tillsammans. I slutet av veckan kör vi en gemensam avslutningskonsert för den som vill (& kanske några danssteg) tillsammans, som ett bra avslut för denna fantastiska vecka där glädje & rörelse står i fokus.

Yogapose med utsikt på terrass Estepona

Foto: José L. Hidalgo Salguero

 

Vi följer med på resan:

Gabriel Forss

Gabriel Forts Porträtt 2019

Körledaren, artisten & föreläsaren Gabriel som växte upp i Katrineholm har inte bara gjort sig känd som en av Sveriges främsta körledare, utan slog igenom i melodifestivalen med låten ”Bara hon älskar mig”. Vi har även sett Gabriel under åren i Körslaget, Så ska det låta och har varit röstcoach i Famefactory. Gabriel sprider inte bara glädje omkring sig utan inspirerar, ger energi, bjuder på sig själv & får folk i sin omgivning att må bra. Under veckan kommer vi att få sjunga i grupp, töja på våra stämband & känna gemenskap på högsta nivå. Veckan avslutas med en finstämd konsert!

Cecilia Ehrling Danermark (Foto Albin Bogren)

Cecilia Ehrling ny profilbild 2019

Cecilia är en erfaren dansinstruktör som dansat sedan barnsben. Från 9-års ålder har hon tävlingsdansat i 10-dans där hon vunnit flertalet medaljer vid såväl nationella som internationella tävlingar. 2006 turnerade Cecilia med dansgruppen Burn The Floor och har dessutom medverkat som instruktör i TV4s succéprogram Let´s Dance i hela 11 säsonger där hon vunnit fyra gånger. Cecilia har flera års erfarenheter av dansundervisning i alla former; alltifrån socialt, till träningsform, till tävlingsdags och till stora event. Vi kommer att få svänga höfterna i en Salsa, ta oss tillbaka till 70-talets discofever och testa härliga rörelser i Bollywooddansen filmvärld. Garanterad rörelseglädje utlovas!

Pamela Andersson

Pamela Andersson Alselind träningskläder med foamroller

Foto: fotograf peter joensson

Pamela är ToppHälsas krönikör och affärsutvecklare samt författare till boken ”Jag ska inte dö idag”, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon är även aktuell med uppföljaren till hennes första bok, ”Två hål i huvudet och ett mirakel”. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och Hudiksvall och föreläser i Sverige och utomlands om sin livshistoria. Under veckan kommer vi förutom att få hänga & ta powerwalks med Pamela, att få höra om hennes livs resa i en inspirerande och gripande föreläsning.

Lena Möller

Lena Möller porträtt 2

Lena som har många års erfarenhet som PT,  träningsinstruktör och dansare. Hon älskar att bidra till andras rörelseglädje och kommer med sin energi och positivitet sprida glädje på alla plan. Vi kommer att få testa funktionell träning, ben & rumpa, energi-class, core & slutligen få oss att hitta balasen och slappna av i en mindful movement. Lena har sjungit i kör i hela sitt liv, tävlat i konstsim och är även friskvårdsmassör. Så vem vet, efter veckans alla aktiviteter kanske vi kan få tips om hur vi lägger upp våra fortsatta mål för att hålla igång vår rörelseglädje, träning och ljuva stämmor framåt även på hemmaplan.

Annika Larsson Lexelius

828DA735-9D35-42D8-ADF1-3EC77D32B1B4

Annika Taras egna reseprojektledare hänger med till Estepona för att dansa, sjunga, träna och hänga tillsammans med alla deltagare. Förutom att resa världen över som tillhör hennes stora passion här i livet så har Annika har sjungit, dansat, spelat teater och tränat i stort sett hela sitt liv. Hon har stått på scen under flera år, spelat teater, sjungit i kör och så fort tillfälle finns så sjunger hon gärna en trudelutt och dansar loss så fort hon får en chans. Annika utmanar sig gärna inom träningen i form av lopp, tävlingar eller annat för att kliva utanför sin komfortzon och för att fortsätta utvecklas i livet. Till stor del av sitt yrkesverksamma liv har hon arbetat med människor inom service, försäljning & ledarskap inom resebranschen, hotell, konferens och utbildning. Under de senaste åren har Annika även drivit ett friskvårdscenter då hennes stora driv är att få andra människor att må bra.Träning, sång, dans, musik ger henne energi, glädje och välbefinnande på alla plan. Idag tränar Annika för att må bra, för ett friskare liv och för att ”orka bli gammal”.

I samarbete med

joyride_logo_signatur

 

 

 

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.