När: 22-23 oktober 2020
PRIS: från 1195kr
Var: Avresa från StockholmAllt detta ingår:
– Hytt
– Frukostbuffé
– Middagsbuffé
– Föreläsningar
– Utställare
– Utlottningar
– Kakbuffé

Save the date!

Res med Hembakats chefredaktör Eva Nordlinder och flera kända bakprofiler på en lärorik och inspirerande resa helt i bakningens tecken. Mer information kommer inom kort, håll utkik!

 

Bokningslänk kommer inom kort. Skicka ett mail till moa.widen@mag.bonnier.se för att boka din plats redan nu!

Vi är med på resan:

Fredrik Nylén: Fredrik blev känd när han knep andra platsen i Hela Sverige bakar 2013. I dag driver han den populära bloggen Fredriks fika och instagramkontot med samma namn. Fredrik har skrivit flera böcker om bakning och den senaste handlar om choklad. Fredrik kommer att baka med choklad och ge sina bästa baktips under kryssningen.

fredrik2

Cecilia Hagerling Larsson: Cecilia är aktuell med sin första bok om tårtor. Hon älskar att dekorera sina bakverk och i sin yrkesroll som formgivare på Damernas värld är det vackra och estetiska alltid viktigt för henne. Hon kommer att hålla en kurs i spritsning under kryssningen och ge sina bästa tips på hur du dekorerar och bygger upp dina tårtor.

Cecilia2

Bedros KabranianFå bagare i Sverige är så prisbelönta som Bedros. Han utsågs förra året till världens näst bästa bagare av en internationell jury. Han har tävlat med Bagarlandslaget och Stockholm Culinary team och vunnit stora internationella baktävlingar både individuellt och som lagmedlem. Han reser över hela världen och håller kurser i bakning. Hans kubformade croissant och brioche har gett eko i pressen utomlands. Bedros kommer berätta om hur man lyckas med sina bullar och croissanter. Följ hans instagram Bakamedbedros för inspiration på hög nivå.

Bedros2

Tuija RäsänenÄr det någon i Sverige som man ska förknippa med lakrits så är det Tuija Räsänen. Hon startade den välbesökta Lakritsfestivalen och hon driver en lakritsbutik och håller i lakritsprovningar. Under kryssningen kommer Tuija hålla i kurser om hur man kokar sin egen lakrits.

thuja2

SEBAK_A Ingång

Foto: Swanberg Prod.

Transparency

Foto: Roger Olsson

Transparency

Egenannons-02-ois__139094600

Foto: Jacob Sauren