Efter flera år av fullbokade resor åker Allt om Trädgård tillbaka till fantastiska Umbrien, i hjärtat av Italien, i april 2019! Med världsberömda trädgårdar med kronjuvelen Ninfa i spetsen finns det få regioner som trumfar Umbrien för en trädgårdsfantast. 

Datum: 21-25 april 2020

Pris: Prenumerant 16.990kr, ej prenumerant 17.990kr. Gäller del i dubbelrum.

 

LÄS MER OCH BOKA

Följ med Allt om Trädgård och Peter Englander till Italien – på en resa som fylls av väldoft och sinnlighet i blåregnets, de tidiga klätterrosorna och trädpionernas tid. Världsberömda trädgårdar som Ninfa, Villa d Este och Landriana varvas med riktiga trädgårdsentusiasters privata trädgårdsrum och handplockade besök.

Vi reser i de sköna landskapen kring Rom och i spännande, okända Umbrien med Sankt Franciscus stad Assisi. Världsberömda trädgårdar som Ninfa, Villa d´Este och Landriana varvas med riktiga trädgårdsentusiasters privata trädgårdsrum och handplockade besök. Passa på att njuta av sommaren i förtid innan den börjat på riktigt där hemma.

Vi blandar Arts & Crafts, italiensk renässans med medelhavsträdgårdens detaljer. Engelsk blomsterkänsla mot olivernas grå bladmassa. Mängder av intryck, tips och idéer väntar i härligt sällskap av likasinnade Allt om Trädgård-läsare!