Träningsresan till Hooks Herrgård i november 2019 tog snabbt slut - nu kör vi igen på natursköna Hooks Herrgård vid Hokasjön i februari! Träningshelgen bjuder på en massa rolig dans, yoga, tuffa och effektiva funktionella pass samt givetvis också njutning av den magiska SPA-avdelningen.

När: 14-16 februari 2020
Var: Hooks Herrgård, några mil söder om Jönköping
Pris: 4500 kr (enkelrumstillägg 400 kr)
Allt detta ingår:
– Boende fre – sön (del i dubbelrum)
– 2 frukostar
– 2 luncher
– 2 middagar
– Mellanmål
– Alla träningspass enligt program
– Föreläsning
– Tillgång till en underbar spaanläggning

BOKA HÄR

Det är Alla hjärtans dag på fredagen och helgen går i kärlekens tecken, till dig själv, tillsammans med vänner eller med din partner.

Energiknippet och Let’s Dance-proffset Kristjan Lootus följer med oss till underbara Hooks Herrgård, och med honom får du svettas till härliga låtar i jive, salsa och en massa annat.

Vi har även med oss får fantastiska instruktör Åsa Nyvall som också kommer att hålla sin uppskattade föreläsning.

Självklart bjuder vi också på svettiga, tuffare pass, bland annat core, HIIT och cirkelfys som ger både träningsvärk och träningsglädje!

På kvällarna njuter vi av SPA-lyx och god mat och dryck i den fina herrgårdsmiljön.

 

SAGT AV DELTAGARE:

Träningsresa
Anneli Welandson, 51 år 

”Jag jobbar med träning och har ändå fått lära mig många nya spännande saker. Det har varit jättekul att fylla på med energi att ta med sig hem och nu använda i både jobb och vardag”

Ellinor Bokedal, 35 år

Deltagare på Topphälsas träningsresa

”Jag reser gärna ensam och träffar nya glada människor som är där av samma anledning som jag. Nu åker jag härifrån fylld av glädje och inspiration”

 

 

 

OM LEDARNA:

 

Asa nyvall topphalsa
Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

 

 

kristjan

Kristjan Lootus, proffsdansaren! Kristjan har dansat sedan väldigt ung ålder och har arbetat både som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland. Detta var innan han breddade karriären i USA för att sedan ta stora steget och flytta till Sverige. De flesta av oss har sett Kristjan i något sammanhang då han varit med i bland annant Let’s Dance, Melodifestivalen, Diggiloo. Kristjan säger ”Dance with your heart and your feet will follow”.

 

ÖVRIGT:

Incheckning från kl 15.00 på ankomstdagen.

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.