Foto: Pamela Pamela

Ny powerhelg på härliga Körunda 22-24 oktober 2021!

Är du redo för en ny grym powerhelg på Körunda? Det är vi! Vi har laddat med exvärldsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand, Zumba- och dansproffset ”Mommo” Ragragui och PT-favoriten Lena Möller.

I oktober är vi tillbaka på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning, dansliknande svettiga träningspass som Zumba och AfHo, Mobility and Strength men också avslappnande mindful movement. Exvärldsmästare i thaiboxning och stuntmannen från flera Hamilton-filmer, Rickard Nordstrand, finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Han har sällskap av grymma zumbainstruktören och glädjespridaren Mohamed ”Mommo” Ragragui. PT-favoriten Lena Möller finns också med under helgen med henne får du köra både rörlighet, styrka och lugnare pass, som Flow Mobility och Slow Down. Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner. 

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

Foto: Pressbilder

OM LEDARNA:

Foto: Hanna Bouveng / Hanna Bouveng

RICKARD NORDSTRAND

Rickard Nordstrand är exvärldsmästare i thaiboxning och flerfaldig svenska mästare i Muay Thai. Han jobbar också som stuntman och har varit med i flera svenska filmer, bland annat i ”Hamilton – I nationens intresse”, ”Hypnotisören” och ”Hamilton – men inte om det gäller din dotter” då han var stuntman för Mikael Persbrandt. Rickard driver också två gym i Stockholm.

MOHAMED ”MOMMO” RAGRAGUI

Mohamed, oftast kallad Mommo är gruppträningsinstruktör och leder klasser i Les Mills Bodyjam, Cx work och Grit Series. Han är också zumbainstruktör och det är i den rollen han rest runt i USA och varit verksam i event samt presenterat klasser på det stora zumbakonventet, med över 6000 deltagare, som äger rum varje år i Florida Orlando. Mommo ger allt och du kommer att känna sann dansglädje, pressa dig själv i högintensiv intervallträning eller stärka din core och stabilitet. Mommos mål är att du ska få både glädje och resultat av varje pass och upptäcka att du kan mycket mer än du trodde. Vare sig det handlar om utmanande danssteg eller antal burpees.

LENA MÖLLER

Träningsprofilen Lena Möller har många års erfarenhet som PT, träningsinstruktör och dansare. Hon älskar att bidra till andras rörelseglädje och kommer med sin energi och positivitet sprida glädje på alla plan. Lena är mångsidig och är van att köra både högintensiva klasser som funktionell träning, energi-class, core och lite lugnare pass som balans och slappnande mindful movement. Lena har sjungit i kör i hela sitt liv, tävlat i konstsim och är även friskvårdsmassör.

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer