Cykelhelg i Sörmland med ToppHälsa 28-30 maj 2021

Satsar du på att köra ett cykellopp i sommar? Eller vill du lära dig att cykla i klunga eller bara njuta av naturen från cykelsadeln? På vårt läger cyklar vi tre dagar runt i underbara Sörmland tillsammans med Christer Skog, världsrekordhållare på cykel genom Europa.

Tillsammans med Christer Skog, världsrekordhållare på cykel genom Europa. kör vi för andra gången ett cykelläger för landsvägscykel i Sverige. Vill du lära dig teknik och cykla i grupp kör vi tre dagar runt i underbara Sörmland. Helgen passar både nybörjare och de som tänker köra ett cykellopp framöver. Vi delar upp i grupper så att alla får cykla efter sin nivå. Denna helg är till för dig som bara gillar att cykla, kanske vill cykla ett motionslopp i sommar eller bara uppleva en skön träningshelg på cykelsadeln.

Vi bor på Kallfors Hotel, nära Nykvarn, med ett utmärkt läge för Sörmlands fina cykelvägar.  På kvällarna njuter vi av trerättersmiddagar på Kallfors Kök & Hotell där du även får delta i vinprovning med Hannu Cronemyr på lördagskvällen. Hannu sitter som president i svenska Pinot-sällskapet och under kvällen får vi bekanta oss med både cyklande producenter och härliga Pinot-viner. 

Du får också höra Christers Skogs inspirerande föreläsning om långfärdscyklingen som slutade i Guinness rekordbok, ”Från motionär till världsrekord – en ofattbar resa över Europa”.

Naturligtvis följer vi Folkhälsomyndigheternas restriktioner.

 

Om programmet

Klicka här för helgens program

 

Packa ner följande i resväskan:

Vattenflaska

Vaderade cykelbyxor

Cykelhjälm

Eftersom att vädret kan vara väldigt växlande i maj så packa gärna med en regnjacka och ett par extra skor om vi skulle ha otur med vädret.

Ta förslagsvis med en egen liten ryggsäck om du vill ha mer plats för extra saker på cykelturerna som ex. proteinbars eller snacks.

 

Om ledarna: 

Christer Skog före detta förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna. Christer kan allt om hur kroppen återhämtar sig och vikten av lågintensiv träning.

 

Om boendet:

Du kommer bo på det mysiga Kallfors Hotel, nära Nykvarn, med ett utmärkt läge för Sörmlands fina cykelvägar. Kallfors består inte bara av en golfbana utan det är ett helt koncept som gör Kallfors till vad det är idag. Här finns också en padelbana som man kan hyra till extra avgift.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer