Vi kör för första gången ett cykelläger för landsvägscykel i Sverige. Tre dagar runt i underbara Sörmland tillsammans med Christer Skog, världsrekordhållare på cykel genom Europa.

NÄR: 28-30 augusti 2020
PRIS: 4600kr/person (enkelrumstillägg 300 kr/natt)
VAR: Kallfors Hotell,
utanför Stockholm
Detta ingår:
– Boende (del i dubbelrum)
– 2 frukost, 1 lunch, 2 trerättersmiddagar
– Vinprovning
– Cykelträning och teknik
– Föreläsning

BOKA HÄR

Här kommer du cykla i grupp och lära dig all cykelteknik du behöver veta. Vi välkomnar alla till denna helg vare sig du är nybörjare eller för dig som tänker köra ett cykellopp framöver. Om vi är på olika nivåer delar vi upp oss i två grupper, så att alla hänger med. Denna helg är till för dig som gillar att cykla och uppleva naturens fina omgivningar. Pamela Andersson kommer vara på plats som representant från ToppHälsa.

Middagar och föreläsningar

På kvällarna njuter vi av trerättersmiddagar på Kallfors Kök & hotell, där du även får delta i vinprovning på lördagskvällen.


Om programmet:

Klicka här för att se hela programmet! 


Packa ner följande i resväskan:

  • Vattenflaska
  • Vaderade cykelbyxor
  • Cykelhjälm
  • Eftersom att vädret kan vara väldigt växlande i augusti månad så packa gärna med en regnjacka och ett par extra skor om vi skulle ha otur med vädret.
  • Ta förslagsvis med en egen liten ryggsäck om du vill ha mer plats för extra saker på cykelturerna som ex. proteinbars eller snacks.

Om ledarna: 

Christer skog - rätt

Christer Skog fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna. Christer kan allt om hur kroppen återhämtar sig och vikten av lågintensiv träning.


Om boendet:

Du kommer bo på det mysiga Kallfors Hotel, nära Nykvarn, med ett utmärkt läge för Sörmlands fina cykelvägar. Kallfors består inte bara av en golfbana utan det är ett helt koncept som gör Kallfors till vad det är idag.

Klubbhus

Hotellet

Kallfors kök

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa