Dags att kliva i dansskorna i november när vi intar Madeira tillsammans med bland annat Cecilia Ehrling! Följ med oss på en dansant resa du inte kommer glömma.

När: 13-20 november
Pris: 14 998 kr

 

BOKA HÄR

Mitt i novembers mörker packar vi väskan och åker på träningsresa till vackra Madeira. På det 5-stjärniga hotellet kan du testa flertalet restauranger tillsammans med massa nya vänner. Vi har ett fullspäckat program med styrkande träning, både för kropp och knopp. Cecilia Ehrling Danermark håller inspirerande danspass och Tanja Fylking tränar hela vår kropp med bland annat de populära Pumpa Rumpan passet.

Följ med på en härlig dans- och träningsresa till Madeira!

Vart: Vidamar Resort Madeira
Vad ingår: Flyg, transfer t/r, mat ombord, boende i del av dubbelrum, halvpension, fullspäckat träningsschema, föreläsningar samt workshops.

Poserar vid stranden i Madeira Utsikt över hotell Vidamar ResortMer om dans- och träningsresan

Den grönskande ön ligger mitt ute i havet i höjd med Marocko och här ska vi dansa, träna och äta gott. Cecilia Ehrling har varit med oss tidigare och är alltid galet populär, och de med all rätt. Här får vi testa allt mellan afrikansk dans och cha cha, och hon kan verkligen lära ALLA att dansa! Hon intar alltid dansgolvet med stor entusiasm som smittar av sig. När alla är klara vill de bara ha mer och leendet går från ena örat till de andra.

Med oss på resan följer också den underbara Tanja Fylking. Tanja har också varit med oss tidigare där hennes enorma glädje spred sig som en löpeld genom gruppen. Vi får testa hennes populära Pumpa Rumpan pass samt Tabata, här får musklerna i kroppen verkligen veta att de lever. Det är verkligen en fantastisk känsla!

Hamnen i Madeira

Under veckan erbjuder vi 2 olika vandringar för de som vill

Vandring på Madeira är en av de mest etablerade aktiviteterna på denna gröna ön. Och det är inte för inte som det vandras – med ett väletablerat nät av vandringsleder och hisnande naturupplevelser är detta ett måste för dig som är Nature-Lover! Varje utflykt kostar 500 kr och bokas på innan avresa. Du väljer själv om du vill göra en, två eller ingen.

Vandrar i bergen

Mer om profilerna som är med:

Cecilia Ehrling Danermark

Cecilia Ehrling Danermark började dans som 5-åring och vann sin första tävling redan vid 9 års ålder. Efter de va de full rulle på karriären och hon har varit med i både EM och VM. Förutom dansen har Cecilia en utbildning som idrottslärare på GIH och stöttar i dansundervisningarna ibland.
De flesta känner igen henne från TV4´s succéprogram Let´s Dance där hon deltagit åtta säsonger och vunnit hela 4 gånger. Första segern var med brottaren Martin Lidberg 2007 följt av Mattias Andreasson (EMD) 2010, Markoolio 2013 och sist var det tillsammans med skidlegenden Ingemar Stenmark 2015.

Tanja Fylking

Tanja Fylking har under hela sitt liv brunnit för träning & hälsa och beslutade sig i 40 års ålder att låta det stora intresset få ta än mer utrymme. Mer träning, träningsresor och coachning av vänner blev första steget samt sålde hon av sina företag som låg i en helt annan genre. Hösten 2016 började hon arbeta med Kostrådgivare/kokboksförfattaren ”Ulrika Davidsson” och idag är hon utbildad personlig tränare via Sports Club Education och grundare till träningsforumet Fabulous40+ ”Där 40 är det nya 20”  Med detta har Intresset för hälsa och träning har blivit än större och i höst finns det planer för ytterligare utbildning inom kostrådgivning & mamma träning.

Mer om hotellet Vidamar Resorts

Hotell VIDAMAR Resorts Madeira är ett fint och rymligt sporthotell med perfekt läge och en fantastisk utsikt över Atlanten. Hotellet består av två byggnader som ligger i etager ner mot vattnet. Stort och inbjudande poolområde vid havet, där man också kan bada från badbryggor.

Glasfönster Vidamar Resorts Lyxigt hotellrum Pool och havsbad i ett på Madeira

Förutom två större infinitypooler och en liten pool finns också en separat barnpool. Samtliga utomhuspooler är saltvattenspooler. Gratis solstolar, parasoller och handdukar.
Flera barer. Bufférestaurang och tre à la carte-restauranger: en italiensk, en sushi och en maderiansk restaurang. Gratis wifi och gratis stationära datorer uppkopplade mot internet i lobbyn. Här finns även en fin spaavdelning samt skönhetssalong.

Läs mer om hotellet här

NUVARANDE Dans- och träningsresa till Madeira
13-20 november 2018
NÄSTA Bordeaux med Carl-Jan Granqvist och Gods & Gårdar!
16-19 november 2018