NÄR: 30 nov – 1 dec
VAR: The Steam Hotel
PRIS: 3896 kr/person för del i dubbelrum (enkelrumstillägg på 623 kr/person) 

BOKA HÄR

VINNARNA FRÅN LET`S DANCE KRISTIN & CALLE tar med dig på en energirik dans & yoga helg i glädjens tecken på unika The Steam Hotel i Västerås. Det här vill du bara inte missa!  Boendet är en upplevelse i sig då hotellet är byggt i det gamla ångkraftsverket från år 1917 vackert beläget vid Mälaren. Förutom ett fantastiskt boende har vi som sagt fått äran att ha med Kristin Kaspersen & Calle Sterner som vann i årets Let´s dance. Med sin energi, glädje och enormt proffsiga dans har de levererat på högsta nivå från dag ett. Under denna helg kommer du tillsammans med Kristin och Calle att få ta del av dansens och yogans värld i denna unika miljö. Du kommer att få testa olika dansstilar med Calle såsom salsa, disco, cha cha & jive etc. Vi kör även morgonyoga med Kristin för att ”väcka kroppen” och får även ta del av hennes spännande föreläsning.

Kristin Kaspersen

Kristin-Kaspersen-vit skjorta -

Fotograf Katarina Di Leva

Den personliga och charmiga Kristin är inte bara en proffsig programledare utan även en entreprenör & författare som skriver böcker om hälsa, kost och träning och skriver just nu på sin tredje bok. Hon menar på att det gäller att välja rätt tankar för att må bra i livet. Kristin åker även land och rike runt, föreläser, är konferencier, moderator och är ledare på träningsresor runtom i världen.

Kristin började sin karriär som barnskådespelare på olika Stockholms teatrar. Därefter blev det TV, från assistent till väderpresentatör till programledare i TV sedan 1992, vilket har varit hennes yrke sen dess.

För att må bra och hålla hälsan i behåll kör Kristin själv varierad träning i from av löpning, yoga och styrketräning som bas vilket hon tycker är en perfekt variation. I detta forum kommer vi lära känna Kristin lite närmare, få testa på morgonyoga (inspirerad av yinyogan) för att väcka kroppen, återhämta oss och hitta balansen. Vi kommer även få ta del av Kristins föreläsning ”Good for you”.

Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.

Calle Sterner

Calle Sterner porträtt

Calle är ”Lets danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let´s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kliv utanför din komfortzon och kör järnet med Calle på dansgolvet.

Tillsammans med dessa två profiler kommer vi även få uppleva hotellets härliga atmosfär, njuta och koppla av i The Voltage Lounge & SPA. Därefter få äta god middag tillsammans där vi har möjlighet att dela med oss av våra livshistorier om man så vill.

Boende

STEAM hotell utomhuspool med människor

Foto: a +++

Vi bor på det unika och personliga The Steam Hotel som ligger i Västerås med gudomlig utsikt över Mälaren. Hotellet är ett  100 år gammal ångkraftverk som byggts om till detta upplevelse hotell, 15 meter från vattenkanten med 227 rum i en industriromantisk stil. Hotellet erbjuder restauranger och barer med internationella visioner och ett 800 kvm stort SPA.

Steam hotell allmän yta kristallkrona

Foto: a +++

Du bor i dubbelrum allt inrett i industriromantisk atmosfär där hårda tegelväggar och järnbalkar möter mjuk läder och textiler och historia möter nutid.

Steam hotel säng

Foto: a +++

Allt detta ingår:

  • Logi – del i dubbelrum (tillägg för enkelrum tillkommer)
  • Måltider – förmiddagsfika, konferenslunch, eftermiddagsfika och en 3-rättersmiddag
  • Inträde The Voltage Lounge – en mix av dofter, musik, mat, varma bad, kalla drinkar och en ångande bastuupplevelse för alla dina sinnen.
  • Danspass – Calle Sterner
  • Yogapass – Kristin Kaspersen (morgonyoga – inspirerat av yinyoga)
  • Föreläsning med Kristin Kaspersen – ”Good for you”.

Steam hotell SPAavdelning

Foto: a +++

Program:

Kommer inom kort.

Kristin & Calle porträtt 2019

Vilka kan delta:

Denna helg passar alla även om du aldrig har dansat eller utfört yoga innan. Detta är en må bra helg i glädjens tecken där energi och gemenskap utlovas.

Steam Hotell bardel med fönster & fin utsikt

Foto: a +++

Följ amelia i sociala medier:

Facebook – amelia

Instagram – @ameliamagazine

I samarbete med The Steam Hotel

logo_thesteamhotel_green JPEG