NÄR: 30 nov – 1 dec
VAR: The Steam Hotel
PRIS: 3896 kr 

BOKA HÄR

NYHET för i år är amelias dans & yogahelg på unika The Steam Hotel i Västerås där bara boendet är en upplevelse i sig. Förutom ett fantastiskt boende har vi fått äran att ha med Kristin Kaspersen & Calle Sterner som gjort succé i Let´s dance. Med sin energi, glädje och enormt proffsiga dans har de levererat på högsta nivå. Under denna helg kommer du tillsammans med Kristin och Calle kommer att få ta del av dansens och yogans värld i denna fantastiska miljö. Du kommer att få testa olika dansstilar såsom salsa, disco, cha cha & jive etc. Vi kör även morgonyoga för att ”väcka kroppen” och får även ta del av Kristin föreläsning.

Kristin Kaspersen

Kristin-Kaspersen-vit skjorta -

Fotograf Katarina Di Leva

Den personliga och charmiga Kristin är inte bara en proffsig programledare utan även en entreprenör & författare som skriver böcker om hälsa, kost och träning och skriver just nu på sin tredje bok. Hon menar på att det gäller att välja rätt tankar för att må bra i livet. Kristin åker även land och rike runt, föreläser, är konferencier, moderator och är ledare på träningsresor runtom i världen.

Kristin började sin karriär som barnskådespelare på olika Stockholms teatrar. Därefter blev det TV, från assistent till väderpresentatör till programledare i TV sedan 1992, vilket har varit hennes yrke sen dess.

För att må bra och hålla hälsan i behåll kör Kristin själv varierad träning i from av löpning, yoga och styrketräning som bas vilket hon tycker är en perfekt variation. I detta forum kommer vi lära känna Kristin lite närmare, få testa på morgonyoga (inspirerad av yinyogan) för att väcka kroppen, återhämta oss och hitta balansen. Vi kommer även få ta del av Kristins föreläsning ”Good for you”.

 

Calle Sterner

Calle Sterner porträtt

Calle är ”Lets danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let´s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kliv utanför din komfortzon och kör järnet med Calle på dansgolvet.

Om vi har tur kanske vi kan få se Kristin & Calle köra en dans ihop under helgen. Tillsammans med dessa två profiler kommer vi även få uppleva hotellets härliga atmosfär, njuta och koppla av i The Voltage Lounge & SPA och äta god middag tillsammans med kan dela med oss av våra livshistorier om man så vill.

Boende

STEAM hotell utomhuspool med människor

Foto: a +++

Vi bor på det unika och personliga The Steam Hotel som ligger i Västerås med gudomlig utsikt över Mälaren. Hotellet är ett  100 år gammal ångkraftverk som byggts om till detta upplevelse hotell, 15 meter från vattenkanten med 227 rum i en industriromantisk stil. Hotellet erbjuder restauranger och barer med internationella visioner och ett 800 kvm stort SPA.

Steam hotell allmän yta kristallkrona

Foto: a +++

Du bor i dubbelrum allt inrett i industriromantisk atmosfär där hårda tegelväggar och järnbalkar möter mjuk läder och textiler och historia möter nutid.

Steam hotel säng

Foto: a +++

Allt detta ingår:

  • Logi i del i dubbelrum
  • Måltider – förmiddagsfika, konferenslunch, eftermiddagsfika och en 3-rättersmiddag
  • Inträde The Voltage Lounge – en mix av dofter, musik, mat, varma bad, kalla drinkar och en ångande bastuupplevelse för alla dina sinnen.
  • Danspass – Calle Sterner
  • Yogapass – Kristin Kaspersen (morgonyoga – inspirerat av yinyoga)
  • Föreläsning med Kristin Kaspersen – ”Good for you”.

Steam hotell SPAavdelning

Foto: a +++

Program:

Kommer inom kort.

Vilka kan delta:

Denna helg passar alla även om du aldrig har dansat eller utfört yoga innan. Detta är en må bra helg i glädjens tecken där energi och gemenskap utlovas.

Steam Hotell bardel med fönster & fin utsikt

Foto: a +++

Följ amelia i sociala medier:

Facebook – amelia

Instagram – @ameliamagazine

I samarbete med The Steam Hotel

logo_thesteamhotel_green JPEG