Nu har vi höstens datum klara - följ med oss den 1-3 oktober till Varberg! Dansa och träna med Ann Wilson och Dermot Clemenger i Sverige. Nu dansar och tränar dom med oss i Varberg, tillsammans med Apollo Sports egna instruktörer. 

Datum:
1-3 okt 2021, BOKA HÄR

Priser (del i dubbelrum): 
5 998 kronor för prenumeranter
6 998 kronor för icke-prenumeranter
Enkelrumstillägg 700 kr

I priset ingår:
Boende två nätter 
Två frukostar, två luncher och två middagar
Alla träningspass enligt program (se Apollos hemsida)
Föreläsningar
Tillgång till den magiska SPA-avdelningen och kallbadhuset

Vill du veta mer om resan ring Apollo på telefon 08- 519 307 07.

* Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med Apollo.

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning,  svettiga grupptränings-pass men också njutning av den magiska kustkänslan. Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans. Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Följ med!

Varbergs Kusthotell är beläget vid Varbergs vackraste strand och är en underbar plats för umgänge i en avslappnad atmosfär med träningsmöjligheter både inne och ute, ett fantastiskt spa och med hälsan i fokus. Hotellet bär med sig filosofin om att sol, frisk luft, salta bad och näringsrik kost har stor inverkan på hälsan. Det kommer också finnas tid att njuta av  deras anrika kallbadhus, där vi alla har fri entré. Här kommer vi trivas, som fisken i vattnet.

Se schemat för helgen HÄR. 

LEDARNA:

Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance. Förutom att hon bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås också dans. Räkna med svängiga latinopass.

BILD Ann Wilson 1

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

BILD Dermot Clemenger