Dansa och kom i form med M-magasin i Varberg den 1-3 oktober!

Nu har vi höstens datum klara - följ med oss den 1-3 oktober till Varberg! Dansa och träna med Ann Wilson och Dermot Clemenger i Sverige. Nu dansar och tränar dom med oss i Varberg, tillsammans med Apollo Sports egna instruktörer. 

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning,  svettiga grupptränings-pass men också njutning av den magiska kustkänslan. Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans. Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Följ med!

Varbergs Kusthotell är beläget vid Varbergs vackraste strand och är en underbar plats för umgänge i en avslappnad atmosfär med träningsmöjligheter både inne och ute, ett fantastiskt spa och med hälsan i fokus. Hotellet bär med sig filosofin om att sol, frisk luft, salta bad och näringsrik kost har stor inverkan på hälsan. Det kommer också finnas tid att njuta av  deras anrika kallbadhus, där vi alla har fri entré. Här kommer vi trivas, som fisken i vattnet.

Se schemat för helgen HÄR. 

LEDARNA:

Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance. Förutom att hon bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås också dans. Räkna med svängiga latinopass.

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer