Dansa och kom i form med M-magasin i Båstad den 7-9 oktober!

Nu har vi höstens datum klara - följ med oss den 7-9 oktober till Båstad! Dansa och träna med Ann Wilson och Dermot Clemenger i Sverige. Nu dansar och tränar dom med oss i Båstad, tillsammans med Apollo Sports egna instruktörer. 

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning, svettiga grupptränings-pass men också njutning av den magiska kustkänslan. Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans. Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Följ med!

Hotel Riviera Strand precis intill havet och stranden i Båstad. På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus, hotellets restaurang Riviera serverar rätter av närodlade produkter från Bjärehalvön där vi kommer njuta av dansklasser, gruppträningspass, yoga, god mat och härlig återhämtning.

Se schemat för helgen HÄR. 

LEDARNA:

Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance. Förutom att hon bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås också dans. Räkna med svängiga latinopass.

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer