Nu har vi höstens datum klara - följ med oss den 7-9 oktober till Båstad! Dansa och träna med Ann Wilson och Dermot Clemenger i Sverige. Nu dansar och tränar dom med oss i Båstad, tillsammans med Apollo Sports egna instruktörer. 

Datum:
7-9 okt 2021, BOKA HÄR

Priser (del i dubbelrum):
4 998 kronor för prenumeranter
5 998 kronor för icke-prenumeranter
Enkelrumstillägg 500 kr

I priset ingår:
Boende två nätter
Två frukostar, två luncher och två middagar
Alla träningspass enligt program (se Apollos hemsida)
Föreläsningar

Ville du veta mer om resan ring Apollo på telefon 08- 519 307 07.

* Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med Apollo.

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning,  svettiga grupptränings-pass men också njutning av den magiska kustkänslan. Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans. Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Följ med!

Hotel Riviera Strand precis intill havet och stranden i Båstad. På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus, hotellets restaurang Riviera serverar rätter av närodlade produkter från Bjärehalvön där vi kommer njuta av dansklasser, gruppträningspass, yoga, god mat och härlig återhämtning.

Se schemat för helgen HÄR. 

LEDARNA:

Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance. Förutom att hon bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås också dans. Räkna med svängiga latinopass.

BILD Ann Wilson 1

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

BILD Dermot Clemenger