Maxa din skidträning med ToppHälsa
28-30 januari 2022

Lutar det åt ett skidlopp i vinter? Eller vill du bara lära dig grunderna i längdskidåkning? För elfte året i rad åker vi till värmländska Sunne och kör vår populära skidhelg.
Ledarna Tony Duberg och headcoach ChristerSkog.

Vi bor på härliga Selma Spa där vi njuter av både yoga, bad och behandlingar mellan skidpassen. Skulle det bli en snöfattig vinter åker vi till Torsbys tunnel där både nybörjare och elitåkare samsas. (Till extra kostnad).

ToppHälsas skidläger är anpassade för att alla ska kunna vara med. Vi har flera instruktörer på plats med före detta förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog i spetsen. På plats delar vi in deltagarna i flera olika grupper, du väljer själv på vilken nivå du vill köra. Är du nybörjare, eller kanske du åkt något år och vill ta nästa steg i din åkning? Eller också siktar du på ett eller flera skidlopp i vinter och vill maxa din teknik. Här finns plats för alla!

Du får också lära dig hur du ska valla skidorna så att du får både glid och fäste.

SCHEMAT FÖR HELGEN KOMMER SNART!

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Vi delar upp i grupper så att alla kan få njuta av helgen efter sin egen förmåga.

Christer Skog 

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar.

Christer Skog är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA och senast lag Team Exspirit i Wisma Ski Classics och Sveriges Paralympiska skidlandslag. Utöver skidor är Christer världsrekordhållare på cykel genom Europa och i vintras slog han tillsammans med Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och har forskat höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också bland annat om hållbar träning.

Han är mentor för Gripsholmskolan i Mariefred tillsammans med Renata Chlumska, och brinner för alla barns rätt att idrotta där han tillsammans med komikern Måns Möller cyklar jorden runt till förmån för Viggo Foundation. En insamlingsstiftelse som arbetar för att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF diagnoser) ska få ett aktivare liv och möjlighet att idrotta.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer