Följ med på en grym träningsvecka i Kroatien! 18-25 september 2021

I september åker ToppHälsa tillbaka till populära Romana Beach Resort med ett fantastiskt läge vid Makarska Rivierans klarblå vatten. Med oss har vi några av Sveriges – och världens! – bästa idrottare som instruktörer!

Under veckan får du testa flera olika träningsformer, bland annat med OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson som för första gången åker med oss till Kroatien och bjuder på sina populära klasser Functional Training och Control Your Body. Tillsammans med ex-världsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand får du utmana dig på lite tuffare pass med thaiboxning medan välkända Let´s Dance-vinnaren Annika Sjöö lyfter veckan med sina grymma danspass där svetten lackar och skratten ljuder. Vår fantastiska yoga-instruktör Åsa Nyvall finns på plats och inspirerar dig med olika yogaformer och meditation och Sara Eriksson testar dig i core, HIIT, mobility och flera härliga gruppträningar.

ToppHälsas Pamela Andersson finns på plats och peppar dig både med powerwalk och sin gripande föreläsning.

På kvällarna vankas det föreläsningar, men du får inte glömma bort att njuta av både poolen, stranden och spabesök. Du har ju semester!

I den närliggande byn ligger mysiga små restauranger och vackra gränder och efter strandpromenaden, precis nedanför hotellet, trängs både barer och små butiker.

Den här resan är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Träningarna passar både nybörjare som vana motionärer.

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Apollo.

Om ledarna:

Rickard Nordstrand är exvärldsmästare i thaiboxning och flerfaldig svenska mästare i MuayThai. Han jobbar också som stuntman och har varit med i flera svenska filmer, bland annat i “Hamilton – I nationens intresse”, “Hypnotisören” och “Hamilton – men inte om det gäller din dotter” då han var stuntman för Mikael Persbrandt. Rickard driver också två gym i Stockholm.

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Annika Sjöö är en välkänd träningsprofil med dans som sin specialitet. Under många år var hon med och tävlade i Let´s Dance där hon 2009 vann med världens starkaste man, Magnus Samuelsson. Hon har ett stort matintresse och är diplomerad kostrådgivare och har skrivit flera böcker om både mat och träning.

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa svarar på frågor om välbefinnande i Topphälsa och har skrivit flera böcker, bland annat Kärlekens Språk tillsammans med Helene Arkhem, som sålt till flera länder.

Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Om hotellet:

Lägenhetshotellet Apollo Mondo Family Romana lockar med ett toppenläge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en trevlig strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker. Promenaden tar dig hela vägen till centrum i Makarska, där du hittar ett trevligt torg, små caféer och restauranger. Vid stranden ligger hotellets stora mataffär, där du bland annat kan köpa färska grönsaker och nybakat bröd.

Poolområde och strand

På hotellet finns två stora pooler, varav en är uppvärmd. För barn finns en separat, hjärtformad pool att leka i. Utanför Apollo Mondo Family Romana sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med sitt kristallklara vatten. Vid poolerna och stranden finns solstolar och parasoller för hotellets gäster. Poolhanddukar erbjuds också. Nere på stranden ligger även Aqua Center som arrangerar olika vattensporter. Vid strandpromenaden ligger hotellets nattklubb Aria som är öppen några dagar varje sommar, då det arrangeras konserter eller andra evenemang.

Restauranger och barer

I restaurangen på Romana Beach Resort serveras varierade och hälsosamma rätter, och för barnen finns en egen specialkomponerad meny. På stranden nedanför hotellet ligger cocktailbaren Buba Beach Bar, med solstolar och parasoller mot avgift. I högsäsong är baren en populär samlingsplats även för lokalbor och andra besökare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer