Hälsoboost i Glada Hudik 12-13 mars 2022!

Åh, vad det ska bli kul att testa ett helt nytt träningskoncept i Sveriges kanske gladaste stad, Hudiksvall! ToppHälsas Pamela Andersson kommer tillbaka till sin gamla hemstad och med sig har hon tre vänner som tillsammans kommer att få dig att rocka!
Pamela Andersson

Eller vad sägs om David ”D-Flex” Seisay som tränat stjärnor som Mikael Persbrandt, Sofia Helin och Sverrir Gudnason? Eller Let’s Dance-stjärnan Kristjan Lootus som också vann hela tävlingen med Jessica Andersson för några år sedan. Det kommer att gå undan med både tuff träning och härliga, roliga och svettiga danspass. Det här vill du inte missa!

Pamela kommer också att sätta sig med Hudiksvalls egen deckardrottning, Gabriella Ullberg Westin i ett samtal där du får lära känna både Gabriella och hennes kriminalinspektör Johan Rokka lite närmare. 

Dessutom kör Pamela förstås sin berörande och populära föreläsning Träna för livet. Det finns även chans att köpa både Gabriellas och Pamelas böcker signerade till specialpris.

Vi startar igång på lördag morgon den 12 mars och avslutar på söndag eftermiddag. 

Lunch köper du på restaurang Fabriken i samma byggnad som har specialöppet under helgen för alla deltagare. Så skynda att boka Hälsoboost-helgen med Pam och vänner! 

Det här kommer att bli grymt!

 

KOLLA IN SCHEMAT HÄR:

Schema till Hälsoboost i Glada Hudik

Plats: Aktivitetsfabriken, Köpmanbergsvägen 1, 824 50 Hudiksvall

Vi kommer att hålla till i Hudikgympan lokal ”Hiab 2/3”. 

LÖRDAG 12 MARS

10.00-10.15 Samling. Pamela hälsar välkommen och presenterar helgen. Kom träningsklädda.

10.20-11.10 Första träningspasset: Body Fit med David ”D-Flex” Seisay

11.20-12.10 Jive med Kristjan Lootus

12.00 Lunch erbjuds till egen kostnad på ”Fabriken mat & nöjen”

14.00-15.00 Hudiksvalls egen deckarförfattarinna Gabriella Ullberg Westin intervjuas av ToppHälsas Pamela Andersson.

15.10-16.00 Upper Body (D-Flex)

16.10-17.00 Bachata (Kristjan)

17.10-18.00 Lower Body (D-Flex)

 

SÖNDAG 13 MARS

08.30 Portarna öppnar till Aktivitetsfabriken

09.00-09.50 Dagens första pass: Salsa (Kristjan)

10.00-10.50 Super Tone (D-Flex)

11.00-11.50 Samba (Kristjan)

12.30 Lunch erbjuds till egen kostnad på ”Fabriken mat & nöjen”

13.40-14.40 Föreläsning Pamela ”Träna för livet”

15.00-15.50 Golden Glutes (D-flex)

16.00-16.50 Disco (Kristjan)

16.50 -17.00 ToppHälsa tackar för helgen. Hemfärd

 

David ”D-Flex” Seisay och Pamela Andersson

Vill du bo över i Hudiksvall under helgen kan vi tipsa om flera bra hotell, som alla har gångavstånd till Aktivitetsfabriken och Hudikgympan där vi kommer att hålla till. 

Bland annat:

Hotell Hudik  

Stadshotellet 

Strandpiren 

Om ledarna

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen och är en av Sveriges mest kända PT. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Mikael Persbrandt inför Hamilton-filmerna, Sofia Helin inför rollen i Bron och Sverrir Gudnason inför rollen som Björn Borg i filmen Borg. D-Flex och hans familj är också med i årets omgång av SVT-serien Sveriges starkaste familj.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson. 

Kristjan Lootus

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag lever hon i Stockholm med sin man som är polis och deras två barn. När vi faller är hennes sjunde bok om kriminalinspektör Johan Rokka och hans kollegor vid Hudiksvallspolisen.

Gabriella Ullberg Westin Foto: Ola Axman

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Pamela Andersson är född och uppvuxen i Hudiksvall