Häng med Topphälsa till Gyllene Hornet 6-8 maj 2022

Mitt i idylliska Tällberg ligger First Hotel Gyllene Hornet där ToppHälsa ska rocka loss med en härlig träningshelg! Natursköna Dalarna och området kring Siljan är som gjort för dagar med både lugn och ro – och häftiga träningspass i de vackra omgivningarna.

För tredje året i rad har vi har samlat ihop superinstruktörer som tillsammans kommer att ge dig en helg som du sent ska glömma! Den här gången kommer träningsprofilen Sabina Dalfjäll få oss att svettas i sina grymma boxningspass och stenhårda fyspass. Sabina känner du kanske igen som tränare från tv-programmet Biggest Looser säsongen 2017. 

Kombinationen med mjuka och härliga yogaläraren Beatrice Sjöberg Magnusson borgar för en skön helg med tufft och mjukt i kombination. 

Från ToppHälsa kommer Carina Friberg att balansera upp helgen med både powerwalks och vandring i den underbara naturen i Tällberg. 

Men det finns förstås tid för återhämtning också. Gyllene Hornet har en härlig inomhuspool på 20 meter, där du kan ta en simtur innan frukost eller bara koppla av i mellan passen. Här finns också ett spa för dig som vill unna sig lite extra.

Ta chansen till en annorlunda och häftig träningshelg med oss i ett av Sveriges vackraste landskap!

Om ledarna

Sabina Dalfjäll är personlig tränare som började sin träningsresa som dansare. Hon är utbildad på London Contemporary Dance School och Balettakademien i Stockholm och har bland annat medverkat som dansare och koreograf i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. I dag är hon främst känd för sin säsong som tränaren i Biggest Looser 2017.

 

Beatrice Sjöberg Magnusson är yogalärare med stor erfarenhet av olika sorters yoga. Hon är utbildad i bland annat Ashtanga Yoga, Yinyoga, Gravidyoga, barnyoga och Ayurveda men är också Crosstrainingsinstruktör och Idrottsmassör och håller nu på att utbilda sig till kostrådgivare. Hennes eget koncept är crosstraining och yoga i samma pass, och på somrarna hittar man henne på Tofta på Gotland. Bea driver också två bolag; Soyoga, som är ett hälsoföretag och Sobea som är hennes eget klädmärke. 

 

Aktuellt just nu