Kom i form på vår succéresa! För 8:e gången! Vi fortsätter göra våra sköna och otroligt populära Kom i form-resor och åker tillbaka till härliga Mallorca.

När: Den 4–11 maj 2019.
Pris prenumeranter: 14 995 kr/person.
Pris övriga: 15 995 kr/person.
Del i standarddubbelrum.
Det här ingår: Resa, boende och halvpension, transfer och mat ombord. Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar.
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå, Sundsvall, Skellefteå och Jönköping.
Vi bor på: Mallorca, Playa de Palma. Vårt hotell Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden och den fina strandpromenaden längs Playa del Palma. Närmare bestämt i Can Pastilla, en by som påminner om det gamla Mallorca, men med en modern touch. Här finns en båthamn, trevliga restauranger, barer och butiker. Bara tio minuters bussfärd från Palma.
Vid frågor: Ring VING 0771-34 56 78.
 

BOKA HÄR

Vi lovar en vecka med nya insikter, många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, kultur, träning för såväl kropp som hjärna och hjärta, och förstås – sol och bad i Medelhavet. Programmet är fullspäckat med massor av rolig träning.Följ med oss på vårens roligaste resa till Mallorca och kom hem med en känsla av nystart lagom till sommaren 2019.

Alla kan åka med! Du som är nybörjare och även du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Tillsammans med våra profiler och SATS-tränare på plats får du din bästa må bra-vecka någonsin. Resultatet blir att du kommer hem i ny form, rusig och full av ny kunskap och energi lagom till sommaren 2019. Perfekt också för dig som vill resa på egen hand. Här finns alla möjligheter att träffa massor av nya vänner!

Med oss den 4–11 maj 2019 är:

AnnKatrinDermot
Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance, som gärna bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria. Det blir förstås också dans – räkna med både dansworkshoppar och svängiga latinopass.

Katrin Sundberg, en av våra mest uppskattade komiker, känd som Häxan Surtant, med sina 50+-sketcher på Facebook och från SVT:s Alla för en, följer med oss på resan. Katrin kommer få oss alla att skratta.

Dermot Clemenger, är den ödmjuke och trevlige domaren i Let’s dance. Han kör danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. Kuriosa: Han har uppträtt hemma hos sir Elton John.

SusanMarieLouiseÅsa
Susan Lanefelt, en av våra mest folkkära gympaprofiler, känd från Sköna Söndag och Let’s Dance. Numera är Susan en riktig hälsoinspiratör som kommer köra fartfylld och figurformande träning till kul och glad musik.

Marie-Louise Falk, instruktör, entreprenör, inspiratör, författare #lyckligacoachen. Marie-Louise kör härliga DJ pass och vattengympa med oss.

Åsa Lundegård, M-magasins chefredaktör.

 

ALLT DET HÄR FÅR DU:
* Qi gong/meditation. Till ljudet av havets vågor startar du morgonen i harmoni med dig själv och naturen. Anti­stress-garanti!

 • Morgonjogging. För dig som vill komma igång, eller redan joggar. Vakna-till-garanti!
 • Walking. Vi promenerar på strandpromenaden längs Medelhavet. Njutnings-garanti!
 • Fartfylld och figurformande träning till glad musik med Susan Lanefelt! Glad-garanti!
 • Roliga danspass med Ann Wilson och Dermot Clemenger.
 • Föreläsning med Katrin Sundberg. Skratt-garanti!
 • Testa fler roliga tränings- och danspass. Zumba, SatsCore, Crosstraining, Löparskola, Wateraerobics, SatsPowerStep, yoga m.m.
 • Hitta din inre ro med yoga.
 • Vattenjympa. Hoppa i poolen och trampa på. Svalkande och svettigt!
 • Dancing Queen. Kvällsdisco med Marie-Louise Falk och Dermot Clemenger.
 • Sola, bada och njut på stranden och i poolen.
 • Shoppa loss i Palma.
 • Träffa massor av nya roliga vänner… och mycket mer!

LOGGA Resorb Sport_logotyp_Horizontal_PMS

Logo-test-bk-CS4

Ving_hori_cmyk